Krotitelé duchů: Nový film má název, trailer je za rohem

Krotitelé duchů: Nový film má název, trailer je za rohem | Fandíme filmu
Sony Pictures Entertainment
Zobrazit další 1 obrázek
Pusťte si video, které ukazuje, jaké technologie mají tvůrci v rukou.

Naposledy jsme o dalších Krotitelích duchů psali koncem července, když se snímek zařadil mezi dlouhou řadu těch, u nichž probíhající hollywoodské stávky vyvolaly posun premiéry. Od té doby bylo celkem ticho po pěšině. Pak studio Sony 31. října popřálo fanouškům k Halloweenu. Zveřejnilo kratičké video, v němž se objeví známé logo Krotitelů, tentokrát v zamrzlém provedení. K videu bylo připsáno „něco se chystá“.

Zase následovalo ticho a teprve dnes bylo zveřejněno další kratičké video, které slibuje, že zítra dorazí první trailer pro nový díl série. Logo opět pokryje jinovatka, nebo snad led. To má své opodstatnění, protože už před pár týdny unikla na internet informace, že se nový snímek bude jmenovat Ghostbusters: Frozen Empire. Tedy zhruba Krotitelé duchů: Říše ledu. Strašení tedy zjevně bude tentokrát spojeno se sněhem.

Uvidíme, co nám zítra o filmu trailer odhalí. Zatím je tu video z letošního léta, kde producent Ghostbusters: Frozen Empire a režisér Krotitelů duchů: Odkazu Jason Reitman testuje novou technologii. Ta dál usnadňuje propojení motiona capture a virtuální kamery tak, aby bylo možné v digitálních lokacích natáčet prakticky stejně jednoduše, jako v těch skutečných. Tohle video možná neznamená vůbec nic, ale stejně tak je možné, že ve Frozen Empire můžeme těšit na velké akční scény z newyorských ulic.

Hrdiny nově nastartované série jsou primárně Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Paul Rudd a Carrie Coon, kteří se poprvé ukázali v předchozím díle Krotitelé duchů: Odkaz. Nově obsazení doplnili Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, James Acaster a Emily Alyn Lind. Režíruje Gil Kenan, produkuje Jason Reitman. Datum premiéry je stanoveno na 29. března 2024.

Titulní foto je ilustrační: Krotitelé duchů: Odkaz

Zdroje: Sony, Cryptic HD QUALITY

Galerie: 2

Krotitelé duchů: Nový film má název, trailer je za rohem | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Nový film má název, trailer je za rohem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest