Worldbreaker: V nové sci-fi se realita roztrhla a na svět proudí monstra

Worldbreaker: V nové sci-fi se realita roztrhla a na svět proudí monstra | Fandíme filmu
Apple TV+
Režisér Mechnika či Tísňové linky chystá nový napínák.

Režisér Brad Anderson je tvůrce, kterého stojí za to sledovat. Víc na sebe upozornil Mechanikem z roku 2004, což je snímek, kde Christian Bale při natáčení tak výrazně zhubl, že na obrazovce potom vypadá jako chodící smrt. Vedle toho natočil Tísňovou linku nebo Roztříštěné. Řemeslo piloval také v televizi, pro kterou natočil epizody seriálů jako The Wire – Špína Baltimoru, Policejní odznak, Hranice nemožného, Treme, Impérium - Mafie v Atlantic City, Hříšnice, Peacemaker nebo Invaze.

Možná právě poslední jmenovaný seriál by pro Brada mohl být nejužitečnější školou pro jeho nadcházející projekt. Připravuje totiž akční sci-fi novinku Worldbreaker (doslova „Lamač světů“). Děj je zasazený do světa, de se před pěti lety roztrhla samotná matérie reality a do našeho světa vstoupily nestvůry z alternativní dimenze, které zajímá pouze destrukce. Otec odváží svou dceru na izolovaný ostrov, kde se ji snaží udržet v bezpečí a připravit ji na boje, které se nevyhnutelně blíží. Jenže svět se co nevidět úplně zblázní a skutečně bezpečno není nikde.

Scénář snímku napsali Joshua Rollins (Nekonečná bouře) a Martin Brennan (Zone 414). Jakmile skončí hollywoodská stávka, tam mají být najatí herci a začne natáčení v Severním Irsku.

Titulní foto je ilustrační, ze seriálu Invaze

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest