Dark Harvest: Každý Halloween se v malém městě mění v drsný boj o holé přežití

Dark Harvest: Každý Halloween se v malém městě mění v drsný boj o holé přežití | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 6 obrázků
Režisér 30 dní dlouhé noci zpracoval ceněný román plný démonů a násilí. Pusťte si trailer.

Režisér David Slade je dnes už zajetou veličinou ve světě hororů a dalších znepokojivých příběhů. Etabloval se thrillerem V pasti, navázal 30 dní dlouhou nocí a přispěl řadou epizod do seriálů jako Hannibal, Černé zrcadlo či Američtí bohové. Momentálně se do digitální distribuce blíží jeho filmová novinka Dark Harvest (Temná sklizeň). Film vychází z románu Normana Partridge, jenž za něj v roce 2006 dostal několik hororových ocenění.

Mrazivý příběh se odehrává v prokletém městečku, kde se každý Halloween mění v brutální boj o přežití. Na podzim roku 1963 z kukuřičných polí povstane Pilozubý Jack, bytost z mrazivých pověstí. Namíří si to rovnou k městečku, kde skupinky osmnáctiletých mladíků čekají na to, až budou moci vražedného strašáka zmasakrovat dřív, než udeří půlnoc. Mezi chlapci je také Richie, vzdorovitý outsider, který touží město zbavit kletby jednou pro vždy. Kuráž mu dodává fakt, že jeho bratr o rok dříve nad Pilozubým Jackem zvítězil. Noční lov pokračuje, na povrch vyplouvají nejrůznější tajemství, Richie učiní šokující objev a čeká jej osudové rozhodnutí, jež může prolomit koloběh násilí jednou provždy.

Scénář připravil Michael Gilio (Dungeons & Dragons: Čest zlodějů), v hlavních rolích vystupují Casey Likes, E'myri Crutchfield, Dustin Ceithamer, Elizabeth Reaser, Jeremy Davies a Luke Kirby. Do digitální distribuce jde film 13. října. Pusťte si trailer a koukněte dolů do galerie na fotky.

Podklady a foto: MGM

Galerie: 7

Dark Harvest: Každý Halloween se v malém městě mění v drsný boj o holé přežití | Fandíme filmu Dark Harvest: Každý Halloween se v malém městě mění v drsný boj o holé přežití | Fandíme filmu Dark Harvest: Každý Halloween se v malém městě mění v drsný boj o holé přežití | Fandíme filmu Dark Harvest: Každý Halloween se v malém městě mění v drsný boj o holé přežití | Fandíme filmu Dark Harvest: Každý Halloween se v malém městě mění v drsný boj o holé přežití | Fandíme filmu Dark Harvest: Každý Halloween se v malém městě mění v drsný boj o holé přežití | Fandíme filmu Dark Harvest: Každý Halloween se v malém městě mění v drsný boj o holé přežití | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest