Zastav a nepřežiješ 3 bude

Zastav a nepřežiješ 3 bude | Fandíme filmu
Ani fiasko zvané Ghost Rider 2 pány Neveldina a Taylora nezastavilo od příprav dalšího Cranku, opět s Jasonem Stathamem v hlavní roli.

Druhý díl akčního nářezu Zastav a nepřežiješ ani zdaleka nedosahoval kvalit jedničky a nedostalo se mu nijak velké přízně návštěvníků kin. To však očividně nepřekáží tomu, abychom se dočkali i třetího adrenalinového dobrodružství od režisérského dua Neveldine & Taylor.

Mark Neveldine v rozhovoru pro časopis Empire prozradil, že třetí díl opravdu bude a musí se jen přijít na to, co bude Cheva Cheliose tentokrát pohánět. V prvním díle to byl adrenalin, ve druhém elektřina a pro díl třetí už je prý výběr zúžen na padesát nejlepších nápadů. Taylor v žertu poznamenal, že by se Chev mohl nahánět třeba za bin Ládinem, což už by teď ale nebylo moc aktuální.

Podle režisérů bychom se třetího Zastav a nepřežiješ mohli dočkat už v roce 2013. To ale v nedávném rozhovoru tak trochu vyvrátil Jason Statham, který prý ještě neviděl ani kousíček scénáře. Fanoušky ale potěší fakt, že Statham ani u třetího filmu za žádnou cenu nechce chybět a mohla by jej doplnit další zajímavá jména. Neveldine vyjádřil svůj zájem obsadit například Idrise Elbu nebo Dwaynea „The Rocka“ Johnsona.

Zdroje: Empire, Collider, Slashfilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest