Silent Night: Akční řež bez jediného slova přináší trailer

Silent Night: Akční řež bez jediného slova přináší trailer | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 5 obrázků
Novinka legendárního Johna Woo je beze slov, ale bude v ní pořádný rachot.

Popořádku: Titulek vám sprostě lže, vážení čtenáři. Film Silent Night není bez jediného slova. Ale skutečně se v něm mluví zatraceně málo. Skoro vůbec. A jestli to pomohlo přilákat vaši pozornost, tak ta lež za to stála. Protože Silent Night vypadá v traileru velmi dobře. Akčňák natočil John Woo, legendární režisér filmů jako Hard Boiled, Killer nebo Tváří v tvář. A ačkoliv Woo nenatočil dobrý film už více než deset let (a už od přelomu letopočtu byla kvalita jeho práce přinejlepším proměnlivá), aktuálně zveřejněný trailer signalizuje, že základy svého „akčního baletu“ pořád ještě nezapomněl.

Snímek pojednává o Godlockovi, který je svědkem smrti vlastního syna. Ten umírá úplnou náhodou, na Štědrý večer při přestřelce gangů. Sám Godlock byl vážně zraněný a kulka jej připravila o hlasivky. Zdrcený otec po zahojení ran otočí svůj život vzhůru nohama a věnuje každou minutu každého dne jen tvrdému tréninku, aby byl připravený syna pomstít.

Hlavní roli ztvárnil Joel Kinnaman (RoboCop, Sebevražedný oddíl), který podle Wooa prošel skvělou fyzickou proměnou, tvrdě na sobě dřel a sám ztvárnil 99% všech akčních scén. Zároveň byl schopný předávat veškeré potřebné emoce, aniž by mohl cokoliv říci. Sám režisér je otcem, a tak věří, že snímek nabídne nejen výraznou akci, ale i silný emocionální motor, který děj žene kupředu.

Novinka bude zveřejněná 1. prosince. Krom Kinnamana ve filmu vystupují Kid Cudi, Catalina Sandino Moreno a Harold Torres. Pusťte si trailer a koukněte dolů do galerie na plakát a fotky. Kdyby video nešlo přehrát, alternativa je tady.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 6

Silent Night: Akční řež bez jediného slova přináší trailer | Fandíme filmu Silent Night: Akční řež bez jediného slova přináší trailer | Fandíme filmu Silent Night: Akční řež bez jediného slova přináší trailer | Fandíme filmu Silent Night: Akční řež bez jediného slova přináší trailer | Fandíme filmu Silent Night: Akční řež bez jediného slova přináší trailer | Fandíme filmu Silent Night: Akční řež bez jediného slova přináší trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest