The Beast: Prezident Jackson rozsévá zkázu v po zuby vyzbrojené limuzíně

The Beast: Prezident Jackson rozsévá zkázu v po zuby vyzbrojené limuzíně | Fandíme filmu
EuropaCorp
Samuel L. Jackson hraje prezidenta pod palbou. Naštěstí je služební vůz nejen obrněn, ale i drsně vyzbrojen.

Legendární Samuel L. Jackson má v sobě vůdčí předpoklady a dostatek bombastického charismatu, abyste si jej dokázali představit jako amerického prezidenta. Zvlášť v nadsazených filmech. A jednou už si jej také zahrál. Ve snímku Sejmi prezidenta z roku 2014 jeho letadlo havarovalo a jen s pomocí malého kluka musel čelit útočníkům v divočině. Teď si situaci zopakuje: Opět bude americkým prezidentem, na kterého zaútočí během přepravy.

Novinka je pojmenovaná The Beast (Bestie / Šelma), což je označení tajné služby pro speciální limuzínu prezidenta Spojených států. Automobil je praktiky nezničitelný tank, vybavený ochranným pancířem proti kulkám i explozím. Krom toho jsou na palubě uložené brokovnice a granáty. Alespoň tedy v chystaném snímku tohle všechno platí.

Děj The Beast začíná v momentě, kdy na amerického prezidenta a zemi jako takovou zaútočí blíže nespecifikovaná milice, která chce docílit státního převratu. Prezident v tu chvíli objevuje, jaký je skutečný rozsah přísně utajených schopností jeho auta. Je oddělený od svojí manželky a znovu se shledají jedině tehdy, pokud zkrotí The Beasta i zvíře, které dřímá v něm samém. Je čas zachránit sebe, život agenta tajné služby Tafta a celou Ameriku.

Tafta ztvární Joel Kinnaman a v tuhle chvíli není zřejmé, proč potřebuje zachraňovat. Ale je docela klidně možné, že bude raněný při výkonu služby, aby mohl následně prezident patřičně vyniknout. Kinnamana můžete znát ze Suicide Squad, RoboCopa, či seriálů Zločin, Domek z karet, Půjčovna masa nebo For All Mankind.

Pánové ještě definitivně nepodepsali smlouvu, ale pokud se nakonec s produkcí skutečně dohodnou, mohli by začít točit prakticky hned, protože The Beast má vyjednanou výjimku s organizací SAG a může tak točit navzdory hollywoodské stávce herců. Režíruje James Madigan, který se v minulosti živil především jako trikař a režisér sekundárního štábu (ten při natáčení velkofilmů bývá zodpovědný především za akci). V téhle pozici pracoval na filmech jako G.I. Joe 2, Meg nebo Transformers: Probuzení monster. Pozici hlavního režiséra si ozkoušel na několika televizních seriálech, takže zná už i práci s herci a dialogovými scénami. Scénář napsal Umair Aleem (Kate, Na vlastní pěst) a jedním z producentů je Peter Berg.

Titulní foto je ilustrační, Samuel L. Jackson ve filmu Sejmi prezidenta

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest