Loki 2: Nový hrdina se představuje v čerstvém videu

Loki 2: Nový hrdina se představuje v čerstvém videu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Ke Huy Quan píše dál svůj neskutečný příběh velkého hollywoodského návratu.

Ve druhé řadě Lokiho se vrátí Tom Hiddleston v ústřední roli, Owen Wilson jako Mobius, Sophia Martino jako Sylvie a další známé postavy. Přibudou ale také nové. Jednou z nich je Ouroboros, přezdívaný OB. To je jeden z agentů časoprostorové „policie“ Time Variance Authority, který pracuje v oddělení oprav a vývoje. Vymyslel většinu výbavy, kterou členové TVA používají. Udržuje ji v chodu a opravuje.

Nově uveřejněná upoutávka blíže představuje OBho a jeho veselou povahu. V roli doslova září Ke Huy Quan, který zažívá kolosální comeback. V 80. letech vystupoval jako dětský herec. Následně se mu dařilo najít pouze role stereotypních Asiatů a to jej od herecké kariéry postupně odradilo. Teď je zpátky v plné síle. Za roli ve Všechno, všude najednou získal Oscara, následně dostal příležitost v seriálu Narozen v Americe, v chystané sci-fi The Electric State a také právě v Lokim, kde bychom se jej měli dočkat ve všech šesti epizodách druhé řady.

Druhá řada začíná tam, kde ta první skončila. Poté, co Loki (Tom Hiddleston) a Sylvie (Sophia Di Martino) přispěli k rozbití daných zákonitostí časoprostoru bude ústřední antihrdina v druhé řadě bojovat o záchranu samotné duše Time Variance Authority. Společně s Mobiem (Owen Wilson), Hunter B-15 (Wunmi Mosaku) a týmem starých i nových pomocníků se napříč labyrintem realit pouštějí do hledání Sylvie, Ravonny Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) a Miss Minutes (Tara Strong). Pokusí se zacelit trhlinu v časoprostoru a odhalit pravdu o svobodné vůli a smyslu existence. Spolu se smrtí Toho jenž zůstal (Jonathan Majors) se otevřela Pandořina skříňka a Kangův (Jonathan Majors) hněv se vylil do celého multiversa. V dalších rolích vystupují Ke Huy Quan, Eugene Cordero, Rafael Casal, Kate Dickie, Liz Carr a Neil Ellice. Jako hlavní scenárista tentokrát pracuje Eric Martin, režijní úkol převzali Justin Benson a Aaron Moorhead. Druhá řada startuje 5. října.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 3

Loki 2: Nový hrdina se představuje v čerstvém videu | Fandíme filmu Loki 2: Nový hrdina se představuje v čerstvém videu | Fandíme filmu Loki 2: Nový hrdina se představuje v čerstvém videu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest