Loki málem dostal místo minisérie pouze krátký film

Loki málem dostal místo minisérie pouze krátký film | Fandíme filmu
Marvel
Thorův bratr měl původně žít hedonistickým životem u nás na Zemi.

Loki aktuálně válí ve vlastní minisérii, která se po čtyřech epizodách může směle řadit k tomu nejlepšímu, co kdy Marvel připravil. V minulosti s ním však měl daleko chudší plány. Jednou z výrazných scén první epizody byl flashback, jenž nám ukazoval, že to byl právě Loki, kdo ve skutečnosti stál za dodnes zcela nevysvětleným únosem letadla, pod nímž je podepsaný podvodník D.B. Cooper.

Tvůrcům z Marvelu zjevně už hodně dlouho straší v hlavě nápad, že se Loki léta nenápadně pletl do pozemských dějin. Dokonce už dávno před tím než vznikla šestidílná minisérie, kde spolu s Lokim poznáváme zákonitosti časoprosotru, tu byl nápad na „One-Shot“ v němž měl Loki v 70. letech minulého století řídit slavné Studio 54. To byl legendární disco klub v New Yorku, který vznikl v prostorách po bývalém divadle a televizním studiu. V dochovaných kulisách se konaly divoké večírky plné celebrit a drog. Šéf Marvelu Kevin Feige prozradil, že vznikly dokonce i výtvarné návrhy, na nichž Loki sedí na koni. Obrázek zřetelně odkazoval k nejslavnější fotce z klubu, na níž je v útrobách disca na koni vyfocená Bianca Jagger, tehdejší manželka frontmana Rolling Stones.

Zpětně je Feige upřímně rád, že One-Shot realizovaný nebyl a že scenárista Michael Waldron a režisérka Kate Herron přišli s daleko bohatším nápadem. Připomínáme, že One-Shoty byly krátké filmy, které Marvel točil jako bonusový materiál pro DVDčka s celovečerními filmy. Vzniklo jich celkem pět, poslední v roce 2014. Pak byla tvorba One-Shotů z ekonomických důvodů ukončena.

Zdroj: ComicBook.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest