Na křídlech lásky: Netflix nás zalije hektolitrem ulepené lásky

Na křídlech lásky: Netflix nás zalije hektolitrem ulepené lásky | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Měli by se nenávidět, ale jsou v tom až po uši. Za pár dní dorazí romantika ve svojí nejklasičtější podobě.

Chyběla vám romantika toho nejsladšího kalibru? Tak se nebojte, Netflix se o vás postará. Už 28. září má premiéru nový film Na křídlech lásky (Love Is in the Air). Soudě dle traileru půjde o romanci podle nejklasičtějšího možného mustru. On je škrobený kariérista z velkoměsta, ona srdečná dobrodružka z venkova. Upoutávka bez nějaké snahy cokoliv zastírat předestírá děj filmu od A do Z. Pokud jste pár romancí viděli, tak už tušíte, jak v sobě nesourodá dvojka najde zalíbení, co začínající vztah málem zahubí a jak se vše nakonec podaří vyžehlit. Ani ústřední herecká dvojka nenabízí na první pohled o mnoho víc, než libý zevnějšek, ale pokud zažíváte romantický absťák, třeba Na křídlech lásky vaše potřeby uspokojí.

Oficiální anotace praví: Pilotka Dana Randall je zcela oddána létání pro neziskovou společnost Fullerton Airways, která operuje v překrásném odlehlém koutě severní Austrálie. Spolu s tátou Jeffem a mechaničkou (a nejlepší kamarádkou) Nikki zajišťují nezbytné dopravní spojení, na kterém závisí několik malých ostrovních komunit. Z Londýna na místo přijíždí William, zástupce společnosti ITCM, aby ve Fulleerton Airways prověřil jejich finance. Dana jeho přílet zprvu vítá, protože neziskovka spoléhá na dotace, které ITCM poskytuje. To ještě ale netuší, že je William na místě proto, aby svým nadřízeným potvrdil, že mají Fullerton Airways finanční potíže a připravil uzavření účtu. Nicméně, jak William tráví víc a víc času s Danou a ostrovní komunitou, začíná mít pochybnosti o tom, na kterou stranu by se měl postavit. Dana jej přitahuje a zdá se, že je to vzájemné. Všechno se ale změní v momentě, kdy se pilotka dozví, proč William ve skutečnosti na místo přijel.

V hlavních rolích vystupují Delta Goodrem, Joshua Sasse, Roy Billing a Steph Tisdell. Snímek napsal a natočil Adrian Powers. Ten se dlouhodobě živí jako střihač, ale čas od času si odskočí k režii. Jeho prvotinou je válečný snímek Forbidden Ground.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 10

Na křídlech lásky: Netflix nás zalije hektolitrem ulepené lásky | Fandíme filmu Na křídlech lásky: Netflix nás zalije hektolitrem ulepené lásky | Fandíme filmu Na křídlech lásky: Netflix nás zalije hektolitrem ulepené lásky | Fandíme filmu Na křídlech lásky: Netflix nás zalije hektolitrem ulepené lásky | Fandíme filmu Na křídlech lásky: Netflix nás zalije hektolitrem ulepené lásky | Fandíme filmu Na křídlech lásky: Netflix nás zalije hektolitrem ulepené lásky | Fandíme filmu Na křídlech lásky: Netflix nás zalije hektolitrem ulepené lásky | Fandíme filmu Na křídlech lásky: Netflix nás zalije hektolitrem ulepené lásky | Fandíme filmu Na křídlech lásky: Netflix nás zalije hektolitrem ulepené lásky | Fandíme filmu Na křídlech lásky: Netflix nás zalije hektolitrem ulepené lásky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest