Vyber lásku: V romantické komedii od Netflixu sami vyberete, s kým hrdinka skončí

Vyber lásku: V romantické komedii od Netflixu sami vyberete, s kým hrdinka skončí | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Netflix nabízí další interaktivní film. V tomhle budete ovlivňovat romantický život hlavní hrdinky.

Streamování má oproti kinu nebo televiznímu vysílání řadu výhod. Jednou z nich je, že můžete ovlivňovat to, co se před vámi odehrává. Z nabídky pořadů si pustíte libovolný kdy chcete a kolikrát chcete. Můžete poskočit v čase, opakovat scénu dát si pauzu nebo změnit zvukovou stopu. A když už je možné vybírat tohle všechno, tak si na Netflixu řekli, že budou nabízet také interaktivní pořady.

V minulosti už se s diváckým ovlivňováním děje různě experimentovalo, teprve Netflix z toho udělal snadnou a masově dostupnou záležitost. Dosud jsme měli možnost ovlivňovat dobrodružství Beara Gryllse, Nezdolné Kimmy Schmidt nebo nešťastníků jednoho z černých příběhů sci-fi série Black Mirror.

Nejnovější přírůstek do škatulky interaktivních speciálů se jmenuje Vyber lásku (Choose Love) a nechá diváky ovládat příběh spadající do škatulky romantických komedií. Na první pohled se spojení vyloženě nabízí, protože kdo z nás někdy na postavy romance nekřičel, že všechno dělají úplně špatně. Na ten druhý se možná míra atraktivity lehce snižuje. Protože ačkoliv jde o zajímavý nápad, minimálně v traileru to vypadá, že „Vyber lásku“ budou celkem podrážet nohy nepříliš sympatické postavy. Minimálně jednotliví nápadníci hlavní hrdinky působí jako manekýni z Bravíčka a ne jako skuteční lidé, se kterými byste chtěli kohokoliv romanticky seznamovat. Ale třeba to celé bude fungovat i tak.

Oficiální anotace říká: Cami má pocit, že o něco v životě přichází, ale není si úplně jistá, o co. Možná se bojí usadit se natrvalo se svým přítelem Paulem. Nebo možná lituje, že se vzdala pěvecké kariéry, o které vždycky snila. Co když není Paul její životní láskou? Co když je to muzikant z Británie Rex? Nebo Jack, se kterým to kdysi málem klaplo a teď se z ničeho nic vrátil do města? Cami čelí řadě rozhodnutí, od zdánlivě neškodných až po zásadní etické dilemata a diváci jí pomáhají vybrat, co přesně má dělat. Výsledek? Množství možných dějových linií a konců, které závisí na tom, co si vyberete.

Vyber lásku natočil Stuart McDonald (Šílená bejvalka), napsala Josann McGibbon (Nevěsta na útěku, Zoufalé manželky). V hlavních rolích vystupují Laura Marano (The Royal Treatment), Scott Michael Foster (You), Avan Jogia (Zombieland: Double Tap), Jordi Webber (Power Rangers Ninja Steel) a Megan Smart (Class of ’07). Netflix novinku nabídne 31. srpna. Pusťte si trailer, koukněte na fotky.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 6

Vyber lásku: V romantické komedii od Netflixu sami vyberete, s kým hrdinka skončí | Fandíme filmu Vyber lásku: V romantické komedii od Netflixu sami vyberete, s kým hrdinka skončí | Fandíme filmu Vyber lásku: V romantické komedii od Netflixu sami vyberete, s kým hrdinka skončí | Fandíme filmu Vyber lásku: V romantické komedii od Netflixu sami vyberete, s kým hrdinka skončí | Fandíme filmu Vyber lásku: V romantické komedii od Netflixu sami vyberete, s kým hrdinka skončí | Fandíme filmu Vyber lásku: V romantické komedii od Netflixu sami vyberete, s kým hrdinka skončí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest