Loki 2: Nový teaser a plakát lákají k dobrodružství napříč časem

Loki 2: Nový teaser a plakát lákají k dobrodružství napříč časem | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Marvelovská série bude uváděna v jiný den týdne, než jsme na službě Disney+ byli zvyklí.

Služba Disney+ oznámila, že namísto 6. října bude mít druhá řada marvelovské série Loki premiéru už ve čtvrtek 5. října. Disney tak dál experimentuje s nasazováním nových epizod mimo dosud zavedené dny – středu a pátek. Pro české fandy se nicméně mnoho nemění. Ve středoevropském časovém pásmu bude nová epizoda uváděna vždy v noci ze čtvrtka na pátek, ve 3 hodiny ráno. Dosud jsme dostávali nové díly v dopoledních hodinách, tudíž i nadále bude platit, že většina fandů bude mít možnost si nové díly pustit až večer po návratu z práce či školy. Nicméně, pokud patříte mezi opravdu natěšené diváky, tak by vám potenciálně mohla změna času hrát do karet – můžete si o něco přivstat a dát si novou epizodu k snídani.

Zveřejnění se dočkali nový teaser a plakát, kdy u obou je hlavním tématem čas. Na plakátě je to zcela zřejmé – ručičky jako by mazaly Lokiho (Tom Hiddleston) z reality. Teaser se znovu zaměřil na to, jak Thorův bratr nedobrovolně přeskakuje napříč jednotlivými časovými obdobími. To je element, kterým prapůvodně Marvel celou show propagoval. V první řadě jsme cestování v čase jen tak lízli, teď se zdá, že studio konečně zrealizovalo to, co nám chtělo ukázat celou dobu. Krom toho, že se podíváme do různých okamžiků historie, se ukázka zaměřuje ještě na jednu skutečnost. Aktuální potíže musí Loki vyřešit v omezeném čase, dřív než bude pozdě!

Dole pod teaserem najdete krom plakátu také nejnovější fotografie.

Druhá řada začíná tam, kde ta první skončila. Poté, co Loki (Tom Hiddleston) a Sylvie (Sophia Di Martino) přispěli k rozbití daných zákonitostí časoprostoru bude ústřední antihrdina v druhé řadě bojovat o záchranu samotné duše Time Variance Authority. Společně s Mobiem (Owen Wilson), Hunter B-15 (Wunmi Mosaku) a týmem starých i nových pomocníků se napříč labyrintem realit pouštějí do hledání Sylvie, Ravonny Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) a Miss Minutes (Tara Strong). Pokusí se zacelit trhlinu v časoprostoru a odhalit pravdu o svobodné vůli a smyslu existence. Spolu se smrtí Toho jenž zůstal (Jonathan Majors) se otevřela Pandořina skříňka a Kangův (Jonathan Majors) hněv se vylil do celého multiversa. V dalších rolích vystupují Ke Huy Quan, Eugene Cordero, Rafael Casal, Kate Dickie, Liz Carr a Neil Ellice. Jako hlavní scenárista tentokrát pracuje Eric Martin, režijní úkol převzali Justin Benson a Aaron Moorhead.

Podklady a foto: Marvel Studios

Galerie: 4

Loki 2: Nový teaser a plakát lákají k dobrodružství napříč časem | Fandíme filmu Loki 2: Nový teaser a plakát lákají k dobrodružství napříč časem | Fandíme filmu Loki 2: Nový teaser a plakát lákají k dobrodružství napříč časem | Fandíme filmu Loki 2: Nový teaser a plakát lákají k dobrodružství napříč časem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest