Self Reliance: Chlapíkovi jdou po krku zabijáci, ale nikdo mu nevěří

Self Reliance: Chlapíkovi jdou po krku zabijáci, ale nikdo mu nevěří | Fandíme filmu
MRC Film
Jake Johnson natočil vlastní komedii, v níž se zapletl do neuvěřitelné vražedné hry.

Komik Jake Johnson prorazil díky seriálu Nová holka. Objevil se v řadě filmů (Jurský svět, Mumie, Spider-Man: Paralelní světy) i dalších seriálech (Minx) a teď zkusil také sám režírovat. Sám napsal a natočil komediální snímek Self Reliance (zhruba „Spoléhat sám na sebe“).

Film má opravdu šiblou zápletku. Hlavní hrdina Tommy (Johnson) obdrží pozvánku do hry, v níž může vyhrát milion dolarů. Aby toho docílil, musí přechytračit lovce, kteří se jej snaží zabít. Přijde na to, že na něj lovci mohou útočit pouze pokud je úplně sám. Potíž je v tom, že nikdo z jeho příbuzných a přátel nevěří, že je hra skutečná.

V dalších rolích vystupují Anna Kendrick, Natalie Morales, Andy Samberg, GaTa, Emily Hampshire, Mary Holland, Boban Marjanović, Christopher Lloyd a Wayne Brady. Self Reliance produkovala skupina Lonely Island Andyho Samberga. Snímek měl premiéru na festivalu SXSW, odkud si odnesl mírně pozitivní recenze. Dobře hodnocená byla zábavnost snímku, mazaná zápletka a Johsnon a Kendrick ve dvou nejvýraznějších rolích. Jake nicméně ve své režijní prvotině prý ještě nemá potřebné režisérské zkušenosti, aby všechny všechny nuance vynikly tak, jak zřejmě měly. Finále je potom prý vyloženě matoucí. I tak kritici snímek doporučují.

Do distribuce se chystá letos na podzim.

Podklady a foto: MRC Film

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest