Control: Auto političky na dálku řídí únosce

Control: Auto političky na dálku řídí únosce | Fandíme filmu
TriCoast Entertainment
Zobrazit dalších 5 obrázků
Kevin Spacey unese dálkově britskou političku, aby ji soudil za její hříchy.

Herec Kevin Spacey je obviněný z řady případů sexuálního obtěžování či napadení. Mediálně i soudně. V jednom ze soudních řízení jej porota v Británii označila za nevinného a nějakou dobu poté bylo oznámeno datum premiéry pro snímek Control, kde má Spacey jednu z rolí.

Protagonistkou snímku je britská ministryně, které někdo na dálku ovládne její auto. Tajuplný hlas říká, že ji hodlá potrestat za všechny prohřešky, kterých se dopustila na britské veřejnosti. Auto je neovladatelné, ohrožuje kolemjdoucí a na zadním sedadle sedí nic netušící premiérova dcera.

Ministryni hraje Lauren Metcalfe. Spacey ztvárnil tajuplný hlas na konci telefonu. Spacey svou roli nahrál v Británii loni v prosinci a od té doby snímek čekal na ohlášení premiéry. Režíruje Gene Fallaize, který zatím nenatočil nic, co by skutečně stálo za pozornost.

Níže si můžete přehrát trailer. Ten bohužel signalizuje, že velkou pozornost si nezaslouží ani Control. Zápletka není špatná, ale zpracování ve všech ohledech zaostává. Film vypadá levně, výkony vyznívají ochotnicky, ani ve Spaceyho případě to nezní, že se do role skutečně položil. Zároveň je Kevinova účast to jediné, co Control nechává alespoň trochu vyčnívat nad béčkové vody, kam jinak film na první pohled patří. Jestli prostá Spaceyho účast dokáže film dotáhnout k nějakému širšímu zájmu veřejnosti, se dozvíme 15. prosince, na kdy je stanoveno datum premiéry.

Podklady a foto: TriCoast Entertainment

Galerie: 6

Control: Auto političky na dálku řídí únosce | Fandíme filmu Control: Auto političky na dálku řídí únosce | Fandíme filmu Control: Auto političky na dálku řídí únosce | Fandíme filmu Control: Auto političky na dálku řídí únosce | Fandíme filmu Control: Auto političky na dálku řídí únosce | Fandíme filmu Control: Auto političky na dálku řídí únosce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest