What Happens Later: Meg Ryan a David Duchovny uvíznou spolu na letišti

What Happens Later: Meg Ryan a David Duchovny uvíznou spolu na letišti | Fandíme filmu
Bleecker Street
Zobrazit další 4 obrázky
Královna romantických komedií režíruje a opět je láska na spadnutí. Pusťte si trailer.

Letiště může být peklo i na pouhých pár hodin. Umělohmotný vzduch, uzavřené prostory, předražené zářící krámky s nesmysly a zástupy unavených, nevrlých lidí. A teď si představte, že jste v letištní hale uvízli na několik dní. Bez možnosti se pořádně vyspat nebo převléct. A navíc ještě s bývalou láskou.

Přesně to se stane hrdinům romantické komedie What Happens Later. Bill a Willa se čirou náhodou společně potkávají na zasněženém regionálním letišti. Willa je snílek, Bill věčný pesimista. Během osamělé noci zjišťují, že se přitahují i štvou zároveň, úplně stejně jako kdysi před lety. Při nekonečném čekání rozplétají svou společnou minulost a porovnávají své skutečné životy s životními sny, které spolu kdysi sdíleli. Přitom začínají tiše dumat, zda je jejich setkání po letech úplná náhoda, nebo cosi čarovného.

Willu hraje Meg Ryan, která se ve filmu objeví poprvé po osmi letech. Kdysi platila za královnu romancí díky snímkům jako Když Harry potkal Sally či Láska přes internet. Teď připravila jednu sama, jako režisérka. Billa ztvárnil David Duchovny, jehož nejvíc proslavila Akta X. Scénář filmu připravila Ryan spolu s Kirkem Lynnem, na motivy divadelní hry Shooting Star od Stevena Dietze. Datum premiéry je stanoveno na 3. listopadu.

Podklady a foto: Bleecker Street

Galerie: 5

What Happens Later: Meg Ryan a David Duchovny uvíznou spolu na letišti | Fandíme filmu What Happens Later: Meg Ryan a David Duchovny uvíznou spolu na letišti | Fandíme filmu What Happens Later: Meg Ryan a David Duchovny uvíznou spolu na letišti | Fandíme filmu What Happens Later: Meg Ryan a David Duchovny uvíznou spolu na letišti | Fandíme filmu What Happens Later: Meg Ryan a David Duchovny uvíznou spolu na letišti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest