Equalizer: I Denzel Washington se může dočkat digitálního omlazení

Equalizer: I Denzel Washington se může dočkat digitálního omlazení | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Po Equalizerovi 3 může přijít příběh o jeho počátcích. A pusťte si novou ukázku.

Už jen čtyři dny zbývají do premiéry Equalizera 3: Poslední kapitoly. O filmu se konstantně mluví jako o závěru série. Avšak režisér Antoine Fuqua teď v rozhovoru pro NME naznačil, že pro něj to možná tak definitivní není. Z nějakého důvodu nemluví o pokračování (až se fanoušci mohou pomalu začít obávat, jestli se náhodou Denzelově hrdinovi v příštím filmu nestane něco nepěkného), ale o prequelu. O příběhu zrodu Roberta McCalla, takového, jakého jej známe dnes.

Fuqua pro NME řekl, že o potenciálním natáčení prequelu určitě přemýšlel. A to díky tomu, že technologie pokročily. Digitální omlazování není už v dnešní době výjimkou. Fuqua nedávno viděli omlazeného Harrisona Forda v Indianu Jonesovi a nástroji osudu a od kolegů z branže slyšel, že technologie se neustále zlepšuje.

Se samotným Denzelem Washingtonem se ještě Fuqua o takové variantě vůbec nebavil. Nicméně už o tématu docela dost hovořil se scenáristou Richardem Wenkem. Konkrétně Antoine přemýšlí o tom, že by divákům mohl představit Robert mladší já a propátrat, jak se z něj stal muž, jakého známe z filmů.

Uvidíme, zda jde jen o Fuquovy představy nebo má podobný film šanci na vznik. Digitální omlazování je zatím stále ještě dost nákladný proces a pořád nepůsobí po vizuální stránce úplně stoprocentně. Daleko větší smysl by tak asi dávalo v případném prequalu prostě obsadit mladšího herce a doufat, že při snížení rozpočtu se film dokáže i bez hvězdného Washingtona zaplatit.

Zatím je ale na pořadu dne stále blížící se Equalizer 3, ze kterého si níže můžete pustit nejnovější upoutávku, kde se Robert „seznamuje“ s italskými mafiány.

Robert McCall (Denzel Washington) žije na jihu Itálie, kde se dozví, že jeho přátele uzurpují místní mafiánští kmotři. Ve chvíli, kdy lidé začnou umírat, je McCallovi jasné, co musí udělat: Stát se ochráncem svých bližních a italské mafii se postavit. Dále hrají Dakota Fanning, Sonia Ben Ammar, Remo Girone, Andrea Dodero, Eugenio Mastrandrea a Andrea Scarduzio. Režíruje Antoine Fuqua, scénář napsal Richard Wenk. Datum české premiéry je stanoveno na 31. srpna.

Foto: Equalizer 3

Zdroj: NME

Galerie: 4

Equalizer: I Denzel Washington se může dočkat digitálního omlazení | Fandíme filmu Equalizer: I Denzel Washington se může dočkat digitálního omlazení | Fandíme filmu Equalizer: I Denzel Washington se může dočkat digitálního omlazení | Fandíme filmu Equalizer: I Denzel Washington se může dočkat digitálního omlazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest