Equalizer 2: Denzel se vrací jako krvavý likvidátor v prvním traileru

Equalizer 2: Denzel se vrací jako krvavý likvidátor v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Denzel Washington se vrátil k roli Roberta McCalla, který pomáhá slabým proti neomaleným utiskovatelům, prostřednictvím svých speciálních dovedností.

Denzel Washington před čtyřmi lety přišel s „vlastním Taken“, tedy s vlastní verzí drsného veterána, s jakými se po úspěchu 96 hodin roztrhl v kinech pytel. Ten Denzelův si říká Equalizer, což vychází ze skutečnosti, že se vždy snaží vyrovnat situaci, kde někdo silný šlape po slabém. První film byl kvalitativně rozkolísaný, nicméně dost úspěšný na to, abychom se dočkali dvojky. Ta dorazí 16. 8., a tak je akorát čas předvést první trailer.

V tom vidíme, že je vše při starém. Denzel dál vstupuje do situací, kde je potřeba někoho ochránit před zlosyny a využívá svojí ostré mysli a letité zkušenosti k tomu, aby s minimem úsilí porazil protivníky násobně větší i mladší. Akční scény jsou hodně surové a nekompromisní, hrdina různě využívá svého bezprostředního okolí, zatím chybí jen další výlet do „Hornbachu“. Pokud jde o zápletku, tak ta by tentokrát měla být okořeněná tím, že Robert McCall nebude pomáhat jen tak někomu, ale své staré dobré známé, kterou si zahrála Melissa Leo. O Pedru Pascalovi se dřív psalo, že má hrát záporáka, teď působí spíš jako někdo, komu na unesené také záleží, tak uvidíme, co se z toho vyklube.

Film opět natočil Antoine Fuqua, scénář napsal Richard Wenk (Equalizer, Expendables 2, Mechanik zabiják, Jack Reacher: Nevracej se) a ze známých herců zmiňme ještě Billa Pullmana, který hraje manžela unesené. Pod trailerem najdete zveřejněné fotky a plakát.

Equalizer

26.09.2014 | USA
Akční, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Equalizer 2: Denzel se vrací jako krvavý likvidátor v prvním traileru | Fandíme filmu Equalizer 2: Denzel se vrací jako krvavý likvidátor v prvním traileru | Fandíme filmu Equalizer 2: Denzel se vrací jako krvavý likvidátor v prvním traileru | Fandíme filmu Equalizer 2: Denzel se vrací jako krvavý likvidátor v prvním traileru | Fandíme filmu Equalizer 2: Denzel se vrací jako krvavý likvidátor v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest