The Good Mother: Trailer thrilleru o hledání vrahů vlastního syna

The Good Mother: Trailer thrilleru o hledání vrahů vlastního syna | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Zobrazit dalších 5 obrázků
Matka a těhotná partnerka se spojí, aby vyšetřily smrt Michaela, který se zapletl do obchodu s drogami.

Snímek dříve označovaný jako Mother’s Milk (Mateřské mléko – slangový název pro drogu, se kterou se ve filmu obchoduje) nakonec bude uvedený pod názvem The Good Mother (Dobrá máma). V kriminálním thrilleru Hillary Swank, Olivia Cooke a Jack Raynor spojí síly, aby vyšetřili smrt Michaela, který jim byl synem, partnerem (a otcem očekávaného dítěte) a bratrem.

Kriminálku dál přibližuje trailer, kde je film podaný jako na první pohled solidní kriminální drama, kde spolu s postavami vyšetřujeme, co se stalo a noříme se do složitých vzájemných vazeb. Už jen díky obsazení by to mohlo fungovat. Prvně jde snímek do americké kinodistribuce, kam dorazí už 1. září. Pak se uvidí, jak se novinka bude šířit dál.

Hlavní hrdinkou je novinářka Marissa Bennings (Swank), které zavraždili syna. Nějakou dobu se nevídali, ale syn je pořád syn a Marissa chce za každou cenu zjistit, co se stalo. Nečekaného spojence najde v synově těhotné přítelkyni Paige. Společně se postaví světu korupce a drog v prohnilém podsvětí jednoho menšího města ve státě New York. Jak se dvě ženy blíží pravdě, odkrývají ještě temnější tajemství. Dále hrají Dilone, Hopper Penn, Norm Lewis a Karen Aldridge. Film natočil Miles Joris-Peyrafitte, scénář spolu s ním napsala Madison Harrison.

Podklady a foto: Vertical Entertainment

Galerie: 6

The Good Mother: Trailer thrilleru o hledání vrahů vlastního syna | Fandíme filmu The Good Mother: Trailer thrilleru o hledání vrahů vlastního syna | Fandíme filmu The Good Mother: Trailer thrilleru o hledání vrahů vlastního syna | Fandíme filmu The Good Mother: Trailer thrilleru o hledání vrahů vlastního syna | Fandíme filmu The Good Mother: Trailer thrilleru o hledání vrahů vlastního syna | Fandíme filmu The Good Mother: Trailer thrilleru o hledání vrahů vlastního syna | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest