The Absence of Eden: Zoe Saldana zachraňuje nevinnou dívku před kartelem

The Absence of Eden: Zoe Saldana zachraňuje nevinnou dívku před kartelem | Fandíme filmu
Pioneer Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Život na mexicko-americké hranici není peříčko. Hvězda Avatara a Strážců Galaxie natočila spolu s manželem kriminální thriller.

Herečka Zoe Saldana si nemůže stěžovat na nedostatek divácké pozornosti. Avatar 2 se stal na přelomu roku jedním z nejúspěšnějších filmů všech dob. Strážci Galaxie 3 jsou druhou nejnavštěvovanější premiérou letošního roku. A na stream míří výpravný (a nákladný) akční seriál Special Ops: Lioness, kde má Zoe opět jednu z hlavních rolí.

Na poli diváckých hitů tedy má Saldana splněno a mohla si natočit také něco jen tak „pro radost“. Pustila se do rodinného podniku a zahrála si v celovečerní prvotině svého manžela Marca Perego-Saldany. Drsnou kriminálku The Absence of Eden oba dva také produkovali, Perego je spoluautorem scénáře. V minulosti Marco připravil několik krátkých filmů, jinak se věnoval výtvarnému umění. Dalším producentem je ještě Martin Scorsese. Scénář spolu s Marcem připravil Rick Rapoza (Pes na střídačku).

Snímek pojednává o agentovi z ICU (celní a migrační agentura USA), který jen těžko bojuje s morální nejednoznačností, jakou jeho práce obnáší. Nakonec nedokáže odmítnout pomoci ilegální migrantce, jež se snaží uniknout nelítostnému kartelu. Společně se pokusí oba dva zachránit život jedné nevinné dívce. Saldana hraje migrantku, agenta Garrett Hedlund. Vedle nich ve snímku vystupují Adrija Arjona či Tom Waits.

Film už si odbyl premiéru na italském filmovém festivalu v Taormině, avšak nějaké podrobnější divácké ohlasy zatím neznáme, prozatím jen několik nekonkrétních pochval. Termín uvedení do širší distribuce ještě neznáme.

Foto: Pioneer Pictures

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

The Absence of Eden: Zoe Saldana zachraňuje nevinnou dívku před kartelem | Fandíme filmu The Absence of Eden: Zoe Saldana zachraňuje nevinnou dívku před kartelem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest