Opičí král: Netflix novinka klepe na dveře, ochutnejte lahůdkovou akci

Opičí král: Netflix novinka klepe na dveře, ochutnejte lahůdkovou akci | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
S akčními scénami nové fantasy pomáhali zkušení choreografové.

Už zítra bude na Netflixu k vidění nová animovaná kung-fu fantasy Opičí král (The Monkey King). Jedním z producentů snímku je zkušený režisér Stephen Chow, který má za sebou dnes již klasické akční komedie Kung Fu mela či Shaolin fotbal. Stephen doporučil štábu zkušeného choreografa Siweie Zoua, s nímž sám v minulosti spolupracoval. Chvaty v bojových scénách Opičího krále tak mají základ v reálném světě, kde je Zou spolu s kolegy otestovali, a pak je Siwei rovnou zakresloval do tabletu, protože sám má animátorské zkušenosti.

Právě zpracování akčních scén představuje nově zveřejněný krátký film o filmu. Spolu s tím si můžete přehrát také hudební vystoupení Dračího krále, antagonisty příběhu. Kdybyste videí neměli dost, ve starším článku najdete ještě klasický trailer. První zveřejněné recenze snímek hodnotí jako lehce povrchní, ale vizuálně pěknou akční zábavu.

Příběh se odehrává v Číně roku 600 našeho letopočtu. Hrdinou příběhu je Opičák, který sám sobě říká Opičí král. Narodil se se super schopnostmi, ale chvíli neposedí a mezi ostatní opice moc nezapadá. Proto usiluje o to, aby se zařadil mezi nesmrtelné. Pokud se mu to má povést, musí porazit tisíc démonů. Na velkolepé výpravě se k němu přidává skromná vesničanka Lin, která mu pomůže v bitvě proti jeho největšímu nepříteli: Vlastnímu egu. Jedině když přestane pořád myslet jen sám na sebe, může se stát skutečným hrdinou. Hlavní role namluvili Jimmy O. Yang, Jolie Hoang-Rappaport, Bowen Yang a Jo Koy. Snímek zrežíroval Anthony Stacchi. Netflix novinku uvede 18. srpna.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 8

Opičí král: Netflix novinka klepe na dveře, ochutnejte lahůdkovou akci | Fandíme filmu Opičí král: Netflix novinka klepe na dveře, ochutnejte lahůdkovou akci | Fandíme filmu Opičí král: Netflix novinka klepe na dveře, ochutnejte lahůdkovou akci | Fandíme filmu Opičí král: Netflix novinka klepe na dveře, ochutnejte lahůdkovou akci | Fandíme filmu Opičí král: Netflix novinka klepe na dveře, ochutnejte lahůdkovou akci | Fandíme filmu Opičí král: Netflix novinka klepe na dveře, ochutnejte lahůdkovou akci | Fandíme filmu Opičí král: Netflix novinka klepe na dveře, ochutnejte lahůdkovou akci | Fandíme filmu Opičí král: Netflix novinka klepe na dveře, ochutnejte lahůdkovou akci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest