Sixteen: Dospělý zabiják se změní v šestnáctiletého kluka

Sixteen: Dospělý zabiják se změní v šestnáctiletého kluka | Fandíme filmu
Cinemax
Zobrazit další 1 obrázek
Akční novinka je označovaná jako mix Kick-Asse a Superbad.

Další režisér akčních scén, který si zkusí natočit sám celovečerní film, je Brett Chan. Jako tvůrci akčních scén začínali David Leitch (Bullet Train), Chad Stahelski (John Wick) nebo Sam Hargrave (Vyproštění). Brett v minulosti režíroval akci pro Iron Fista nebo seriál Bojovník. Jako koordinátor akčních scén pracoval na sérii Underworld, na Resident Evil: Odveta, Mrakodrapu, Shazamovi nebo Halo.

Jako režisér si zatím vyzkoušel jednu epizodu Bojovníka. Jeho celovečerní prvotinou bude Sixteen (Šestnáct), původní akční komedie. Hrdinou příběhu je profesionální zabiják, který je reinkarnovaný jako šestnáctiletý kluk. V novém těle je odhodlaný pomstít vlastní smrt, zároveň ale musí ještě jednou přežít střední školu.

Zabijáka hraje Andrew Koji (Bullet Train, Bojovník, Snake Eyes: G.I. Joe Origins), jeho středoškolskou reinkarnaci Miles Brown (Black-ish). Scénář napsali Phillip Mitchell & David Zanardi (A Wine Country Christmas) a Jason Bourque, který má bohužel ve filmografii jen mizerně hodnocené snímky. Sixteen je přirovnáváno k Kick-Assovi a Superbad. Točit se má závěrem roku ve Vancouveru. To samozřejmě bude platit jedině za předpokladu, že do té doby skončí hollywoodská stávka.

Titulní foto je ilustrační, Andrew Koji v seriálu Bojovník

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Sixteen: Dospělý zabiják se změní v šestnáctiletého kluka | Fandíme filmu Sixteen: Dospělý zabiják se změní v šestnáctiletého kluka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest