Muscle: Vin Diesel a režisér Rychle a zběsile chystají akční komedii

Muscle: Vin Diesel a režisér Rychle a zběsile chystají akční komedii | Fandíme filmu
Universal Pictures
Vin Diesel a F. Gary Gray čtyři roky po Rychle a zběsile 8 opět spojili síly.

Vin Diesel už zanedlouho uvede do kin rok odkládané Rychle a zběsile 9. Mezitím nelení a připravuje další projekt. Podrobnosti o zápletce zatím neznáme, nicméně půjde o akční komedii s názvem Muscle. To lze překládat jednoduše jako „sval“, ale také tento termín používá v přeneseném významu, jako označení pro hrubou sílu nebo pro člověka, jehož prospěšností je právě jeho síla.

Novinku natočí režisér F. Gary Gray, jenž s Dieselem natočil Rychle a zběsile 8 a předtím také Osamělého mstitele. Původní scénář chystané novinky napsali Scott Taylor a Wesley Jermaine Johnson, kteří jsou podepsaní pod celou řadu dětských seriálů. Že by se Diesel znovu vrátil k produkci ve stylu Ochránce, kde dělal akční chůvu malým dětem? Nedávno bylo oznámeno, že si Vin zahraje ve filmu Rock ‘Em Sock ‘Em Robots, kde se otec a syn sblíží díky robotovi, takže proti rodinným příběhům zjevně herec nic nemá. Novou verzi scénáře připravili Malcolm Spellman (The Falcon and The Winter Soldier, Empire) a John Swetnam (V oku tornáda, Let’s Dance 5).

Muscle Diesel připravuje se společnosti STX už minimálně od roku 2018, nicméně po oznámení režiséra se zdá, že se projekt definitivně hne z místa. Předseda STX Adam Fogelson k oznámení řekl: „Jen málo režisérů dovede stejně dobře zpracovat postavy, komedii a velkou akci, jako právě Gary. Právě proto je jedním z nejúspěšnějších a nejžádanějších režisérů současnosti. S Vinem jsme během let spolupracovali na řadě hitů a po miliardovém úspěchu Rychle a zběsile 8 je vzrušující znovu spojit Vina a Garyho. [Muscle] bude jedním z nejočekávanějších filmů naší nabídky.“

Titulní foto je ilustrační, z filmu Rychle a zběsile 8 (Universal)

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest