Predátor: Vedou se jednání o pokračování Kořisti

Predátor: Vedou se jednání o pokračování Kořisti | Fandíme filmu
Disney+
Zobrazit dalších 9 obrázků
První Predátor: Kořist získal šest nominací na prestižní cenu Emmy.

Predátor: Kořist zaznamenal loni skvělé recenze a silný divácký zájem. Třešničkou na dortu byly pro filmaře před časem nominace na ceny Emmy. Získali jich celkem šest, včetně nominace na cenu pro nejlepší televizní film a nejlepší režii. Právě režisér Dan Trachtenberg u příležitosti nominací pohovořil s magazínem The Playlist, kde vysvětlil, že film skončil na streamu vlastně náhodou. Složité právní vztahy mezi různými společnostmi způsobily, že to dopadlo právě takhle. Film Dan točil úplně stejně, jako by jej připravoval pro velké plátno a možná právě proto dokázal mezi konkurencí zabodovat.

Krom úspěchu Predátora: Kořisti (Prey) a příprav snímku pohovořil redaktor s Trachtenbergem také o případném pokračování. Dan odpověděl, že o tom, co se právě teď děje nebo neděje nemůže mluvit. Prozradit může pouze to, že když se dokončoval první snímek, vedli s kolegy z produkce a studia zajímavé debaty o tom, jaké další bláznivé nápady ještě mají. A tyhle debaty nikdy neustaly. Když se novinář pokusil k tématu pokračování ještě vrátit, tak Trachtenberg se smíchem pouze odvětil „bez komentáře“.

Jako vždy platí, že filmaři obvykle v novinářské hře umí chodit a naučili se dávat takové odpovědi, aby bylo možné je vykládat všelijak. Aby nic neprozradili, pokud se něco skutečně chystá, nebo aby naopak dokázali rozčeřit vody, i když se nic nechystá (a přitom nemuseli vyloženě lhát). Zároveň si ale člověk říká, že kdyby Trachtenberg neměl v úmyslu se k Predátorovi vracet, vůbec o tom s nikým nejednal a zkrátka to vůbec nebylo pro něj téma, tak by to nejspíš mohl naprosto otevřeně říci, co myslíte?

Predátor: Kořist se odehrával za časů osidlování Severní Ameriky Evropany. V příběhu se s vesmírným lovcem střetla komančská bojovnice Naru (Amber Midthunder). Závěrečné titulky filmu naznačily že se druzi poraženého predátora o parťákově smrti dozvěděli. Další film by tedy mohl na Kořist přímo navázat a ukázat, jak se větší skupina mimozemšťanů přiletí pomstít. Anebo by filmaři mohli otevřít úplně novou kapitolu a ukázat střet člověka s predátorem zase v nějakém úplně jiném prostředí a historickém období.

Foto: Predátor: Kořist

Zdroj: The Playlist

Galerie: 10

Predátor: Vedou se jednání o pokračování Kořisti | Fandíme filmu Predátor: Vedou se jednání o pokračování Kořisti | Fandíme filmu Predátor: Vedou se jednání o pokračování Kořisti | Fandíme filmu Predátor: Vedou se jednání o pokračování Kořisti | Fandíme filmu Predátor: Vedou se jednání o pokračování Kořisti | Fandíme filmu Predátor: Vedou se jednání o pokračování Kořisti | Fandíme filmu Predátor: Vedou se jednání o pokračování Kořisti | Fandíme filmu Predátor: Vedou se jednání o pokračování Kořisti | Fandíme filmu Predátor: Vedou se jednání o pokračování Kořisti | Fandíme filmu Predátor: Vedou se jednání o pokračování Kořisti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest