Kolo času doplní nový celovečerní film Bílá věž

Kolo času doplní nový celovečerní film Bílá věž | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
V animované podobě se podíváme do dálné minulosti velkolepého fantasy světa.

Kolo času je rozsáhlá románová fantasy sága, divákům známá také díky seriálu ze streamovací služby Amazon Prime video. Pro našince je zajímavé, že se točí u nás a fanoušky nejspíš těší skutečnost, že se druhá řada začne vysílat už 1. září. Vedle pokračování seriálu se příznivci mohou v budoucnu těšit na další přírůstek.

Chystá se celovečerní animovaný film The White Tower (Bílá věž). Jak název napovídá, snímek se bude točit kolem známé Bílé věže, místa, kde sídlí tajuplné čarodějky řádu Aes Sedai. Děj bude zasazený do doby před událostmi seriálu. Má jít o akční dobrodružství, v němž se mladé dívce navždy změní život, když do její odlehlé horské vsi zavítá zlo. Ocitá se sama, v nebezpečném světě a hledá cestu do Bílé věže, kde se chce naučit ovládat své magické síly, aby mohla zachránit rodinu i přátele.

Námět snímku není přímou adaptací žádného konkrétního příběhu ze světa spisovatele Roberta Jordana. Jde původní scénář, který napsal Zack Stenz, spoluautor Thora, X-Menů: První třídy, seriálů Andromeda či Jurský svět: Křídový kemp. Stenz o sobě prohlašuje, že je celoživotním Jordanovým fanouškem a považuje za velkou čest, že si mohl hrát v jeho světě. Výtvarné zpracování filmu připraví společnost Squeeze Studios, která v minulosti animovala například Úžasného Maurice, loňskou adaptaci fantasy románu od Terryho Pratchetta. Vypadá to, že příběh by měl být přístupný divákům všech věkových kategorií.

Titulní foto je ilustrační - Seriál Kolo času

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest