Aggro Dr1ft: Experimentální akce je celá natočená infračerveně

Aggro Dr1ft: Experimentální akce je celá natočená infračerveně | Fandíme filmu
A24
Zobrazit další 1 obrázek
Svéráz Harmony Korine a rapper Travis Scott připravili hodně divnou podívanou.

Režisér Harmony Korine si vždycky nekompromisně šel za svojí uměleckou vizí, ať už si publikum nebo kritici mysleli o výsledku cokoliv. Na triku má kontroverzní snímky jako Kids, Ken Park nebo Spring Breakers. Nedávno se pustil do hodně svérázné akce.

Novinka se jmenuje Aggro Dr1ft a do velké míry je obestřená tajemstvím. Čerstvě bylo oznámeno uvedení filmu na festivalech v Benátkách a Torontu a střípky informací se začínají postupně trousit. Snímek má nabídnout zážitek plný experimentálních smyslových vjemů. Na diváky čeká halucinogenní portrét sžíraného zabijáka, který je (přinejmenším částečně, ale dost možná zcela) natočený na infračervenou kameru. To znamená, že to co vidíte na titulním obrázku, je potenciálně vizuální pojetí úplně celého snímku.

Další výraznou osobností filmu je Travis Scott, velepopulární americký hudebník. Před časem podepsal smlouvu o spolupráci se studiem A24 a tohle jsou první plody. V Aggro Dr1ft hraje jednu z hlavních rolí. Kromě něj ve filmu hraje Jordi Mollà. Jestli to celé bude nakonec ke koukání, nebo Korine vypustí nesledovatelnou uměleckou exhibici, to se dozvíme v září.

Podklady a foto: A24

Galerie: 2

Aggro Dr1ft: Experimentální akce je celá natočená infračerveně | Fandíme filmu Aggro Dr1ft: Experimentální akce je celá natočená infračerveně | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest