Boy Band: Ryan Reynolds si v nové komedii vystřelí z Backstreet Boys a jim podobným

Boy Band: Ryan Reynolds si v nové komedii vystřelí z Backstreet Boys a jim podobným | Fandíme filmu
Apple TV+
Reynolds by na hudební komedii mohl opět spolupracovat se Shawnem Levym, s nímž chystá Deadpoola 3.

Boy bandy, tedy chlapecké pěvecké skupiny, byly v 90. letech horkým zbožím. Pokud jste žili v devadesátkách a otevřeli Bravo, nebo si pustili Eso, odevšad na vás vyskakovala uskupení jako East 17, Boyzone, Take That, Westlife, Backstreet Boys, NSYNC nebo Hanson. Většinou šlo o přeslazené partičky vytvořené v marketingových odděleních tak, aby každý člen bandu upoutal jinou část náctiletých fanynek. Jde tedy o ideální terč pro různé parodické filmy.

To už v minulosti potvrdil snímek Popstar: Vše pro slávu a teď se do klučičích band zkusí navézt Ryan Reynolds, představitel Deadpoola. Ten připravuje snímek nazvaný jednoduše Boy Band, který se podle The Hollywood Reporteru zaměří na jedno takové pěvecké uskupení, které se po letech pokusí o návrat na scénu. Není známo, zda si Ryan zahraje přímo jednoho z mládenců, ale dávalo by to smysl. Že si rád zazpívá a zatančí Reynolds ostatně ukázal ve svém posledním snímku – Spirited.

Reynolds ve filmu hraje, produkuje jej a také je spoluautorem scénáře, který připravuje společně s Jessem Andrewsem (Já, Earl a holka na umření, Luca). Jedním z producentů filmu je také Shawn Levy a není vyloučeno, že snímek nakonec i zrežíruje. Shawn už s Ryanem natočil Free Guye a Projekt Adam, letos spolu chystají Deadpoola 3. Natáčet se má letos na podzim nebo příští rok na jaře.

Titulní foto je ilustrační: Ryan Reynolds ve filmu Spirited

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest