Parkland: Atentát na JFK v prvním traileru

Parkland: Atentát na JFK v prvním traileru | Fandíme filmu
Tom Hanks produkuje drama o jednom z klíčových momentů amerických dějin. V hlavních rolích se objeví Zac Efron, Paul Giamatti a další.

Film s názvem Parkland pojednává o jedné z největších událostí světových dějin a tou je atentát na amerického prezidenta Johna Fitzgeralda Kennedyho. Snímek zobrazuje osudy několika lidí, kterým se během okamžiku docela změní život. Budeme svědky marného boje doktorů a sestřiček o prezidentův život, uvidíme vyšetřování tajné služby, rodinu samotného atentátníka Lee Harvey Osvalda, nebo také kameramana, který natočil to, co se později stalo pravděpodobně nejsledovanějším a nejvíce prozkoumávaným videem všech dob. Zkrátka nám režisér Peter Landesman, představí dění z mnoha různých pohledů.

V hlavních rolích se nám představí Zac Efron, Marcia Gay Harden, Paul Giamatti, Billy Bob Thornton a mnoho dalších známých tváří. Za zmínku stojí také producenti jako Tom Hanks a Bill Paxton nebo soundtrack od Jamese Newtona Howarda. Světová premiéra proběhne 20. září tohoto roku, avšak na stanovení data uvedení do českých kin si budeme muset ještě počkat. Nasát atmosféru můžete v prvním traileru.

Parkland: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest