Lips Like Sugar: Owen Wilson a Woody Harrelson vyšetřují během olympiády

Lips Like Sugar: Owen Wilson a Woody Harrelson vyšetřují během olympiády | Fandíme filmu
Fathom Events
Když má policie plné ruce práce s olympiádou, je na dvou vysloužilcích, aby našli ztracenou punkerku.

Scenárista Anthony Tambakis je podepsaný pod ceněný snímek Warrior. Ten však vyšel v roce 2011. Žádná další z Anthonyho prací už tak silné ohlasy nesklidila. Teď bude mít příležitost se znovu převést spolu s připravovaným snímkem Lips Like Sugar (Rty jako cukr). V detektivním thrilleru mají hlavní role ztvárnit Woody Harrelson (Zombieland, Válka o Planetu opic) a Owen Wilson (Loki, Nesvatbovi).

Ti ztvární dva bývalé detektivy, jejichž životy se propletou v momentě, kdy se ztratí mladá dívka. Děj je zasazený do roku 1984, kdy se v Los Angeles pořádají olympijské hry. Pohybovat se budeme mezi punkáči a skejťáky, kde potkáme dvě dospívající kamarádky. Když se jedna z nich ztratí, nevěnují tomu úřady dostatečnou pozornost, protože mají plné ruce práce s dohlížením na olympiádu. Je tak právě na bývalých detektivech, aby pomohli.

Děj je volně inspirovaný skutečnými událostmi. Režíruje Brantley Gutierrez, který dosud natočil řadu krátkých filmů a videoklipů, je držitelem ceny Grammy a fotí. Lips Like Sugar pro něj bude celovečerní prvotinou. Hudbu složí frontman Arcade Fire Win Butler, který je nominovaný na Oscara za doprovod k romantické sci-fi Ona (Her). Mezi producenty snímku patří Harrelson. Představitelé dalších rolí se teprve budou hledat. Vzhledem k probíhajícím stávkám v Hollywoodu není zřejmé, kdy by film mohl jít do výroby.

Titulní foto je ilustrační:  Woody Harrelson a Owen Wilson ve snímku Lost in London

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest