Venom 3, Gladiátor 2 či Mission: Impossible 8 – Další megafilmy zastavily natáčení

Venom 3, Gladiátor 2 či Mission: Impossible 8 – Další megafilmy zastavily natáčení | Fandíme filmu
Sony Pictures
Natáčení, casting i herecká propagace filmů – Všechno stojí. Filmový průmysl zamrzá.

Jak začala stávka hollywoodských herců, postupně se dozvídáme o tom, které výrazné filmové produkce to zastaví. Už jsme vás informovali o přerušení natáčení Deadpoola 3. Následují další projekty.

Magazín The Hollywood Reporter může s jistotou potvrdit, že natáčení přerušují Gladiátor 2, hrané zpracování Lilo a Stitche, Mission: Impossible Odplata – Druhá část, Venom 3 a film o Formulích s Bradem Pittem. Magazín se domnívá, že natáčení zastavují také snímky Wicked a Juror #2 od Clinta Eastwooda. Deadline píše, že natáčení zastavují Mortal Kombat 2, Apples Never Fall, Paddington in Peru, Amateur, The Radleys, Heads of State a Speak No Evil.

Podle ComicBook.com se pro tuto chvíli stopnul také hojně rozebíraný casting Fantastické čtyřky a herci zastavili propagaci svých nových premiér. Tohle období jednoznačně začalo, když po oznámení stávky odešli herečtí představitelé ze slavnostní premiéry Oppenheimera.

Naopak se zdá, že pro tuto chvíli je v bezpečí příprava animovaných filmů pro příští rok, jako jsou Kung Fu Panda 4, Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, Já padouch 4 nebo Transformers One. Postavy pro potřeby animátorů zatím namluví někdo, kdo není členem hereckého cechu a profesionálové své party předabují až stávka jednou skončí. Dál běží také některé evropské produkce, v nichž převažují herci ze starého kontinentu. Namátkou například seriál Rod draka.

Titulní foto: Venom

Zdroje: Collider, ComicBook, Deadline I, II, The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest