Jakob’s Wife: Ze znuděné manželky se stane krvelačná bestie

Jakob’s Wife: Ze znuděné manželky se stane krvelačná bestie | Fandíme filmu
RLJE Films
Zobrazit další 4 obrázky
I tímto způsobem lze řešit partnerské problémy.

Upírský horor Jakob’s Wife si nedávno odbyl premiéru na virtuálně pořádaném festivalu South by Southwest (SXSW) a v půlce dubna dorazí do širší distribuce. Hlavní roli si v něm střihla nestárnoucí Barbara Crampton, která má ve své filmografii celou řadu hororových zářezů (Mistr loutkář, Zámecká zrůda, Vrátila jsem se z hrobu), přičemž ani na stará kolena nehodlá polevit a nadále chce děsit diváky. Ve snímku Jakob’s Wife si zahrála ženu, jež se k smrti nudí v uvadajícím partnerském vztahu s protestantským duchovním. Neustále si opakuje, že chce od života víc než šedivou každodenní rutinu. Jednoho krásného dne pak přistoupí od myšlenek k činům, jenže tenhle morální přehmat bude mít doslova krvavé následky, neboť se dostane do konfrontace s upírem a pomaličku se začne měnit. Žíznivé choutky na sebe nenechají dlouho čekat a stabilní rodinný život se obrací v prach. Otázkou zůstává, zda to hlavní hrdince vlastně vadí.

Režii má na svědomí Travis Stevens (průměrný horor Girl on the Third Floor), jenž se společně s Markem Steenslandem a Kathy Charles postaral i o scénář. Vyjma Crampton si budou s upíry užívat i Larry Fessenden, Nyisha Bell, Mark Kelly, Sarah Lind, Robert Rusler a Bonnie Aarons. Premiéra proběhne ve vybraných kinech a skrze VOD 16. dubna 2021.

Zdroj: RLJE Films

Foto: RLJE Films

Galerie: 5

Jakob’s Wife: Ze znuděné manželky se stane krvelačná bestie | Fandíme filmu Jakob’s Wife: Ze znuděné manželky se stane krvelačná bestie | Fandíme filmu Jakob’s Wife: Ze znuděné manželky se stane krvelačná bestie | Fandíme filmu Jakob’s Wife: Ze znuděné manželky se stane krvelačná bestie | Fandíme filmu Jakob’s Wife: Ze znuděné manželky se stane krvelačná bestie | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest