Deltopia: Nezastavitelná party se zvrhne v nepokoje

Deltopia: Nezastavitelná party se zvrhne v nepokoje | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 5 obrázků
Koukněte na trailer filmu inspirovaného jedním z největších mejdanů v historii, který přerostl v násilné střety s policií.

Znáte to. Takové běžné prázdninové odpoledne: Paříte, paříte a najednou zjistíte, že děláte výtržnosti a střetáváte se s policií. Že se vám to ještě nikdy nestalo? Tak to je jistě jen otázka času. Než se z vás také stane party démon, můžete se na svou budoucí zkušenost připravit spolu se snímkem Deltopia.

Ale teď už vážně. Nový film se původně měl jmenovat Floatopia, pak se přejmenoval právě na Deltopii a je inspirován skutečnými akcemi, které se začaly pořádat před zhruba dvaceti lety v Kalifornii. Převážně mladí lidé (hlavně studenti) spolu pařili na pacifickém pobřeží. Postupně akce přerostla do masivních rozměrů, kdy se bujarým alkoholickým radovánkám oddávaly i desítky tisíc lidí naráz. Představte si tedy něco jako hudební festival, akorát bez příslušné infrastruktury.

To s sebou nevyhnutelně muselo přinést nějaké potíže, kdy k těm největším došlo asi v roce 2014. Tehdy se účastnilo asi 15 tisíc lidí. Po čase to mezi účastníky a dohlížejícími policisty začalo jiskřit. Jeden ze strážníků dostal do hlavy batohem plným lahví. Při pokusu o zadržení výtržníka začali někteří přihlížející protestovat. Na policisty létaly lahve a kameny, vzniklo několik ohňů, rozbíjela se auta a dopravní značky. Policie zasáhla s pomocí gumových projektilů a slzného plynu. Dostat situaci pod kontrolu trvalo několik hodin, desítky lidí byly zraněny, stovka zadržena.

Buď na pozadí této události nebo obdobné, která se skutečností inspiruje, se odehrává děj nového snímku. Na diváky čeká příběh o dospívání, který se odehraje během pouhých 24 hodin. Skupina přátel z jižní Kalifornie se v poslední den střední školy vydává do Isla Visty (východní Santa Barbary), aby oslavili nově nabytou svobodu a zakusili největší mejdan svých životů. To co zažijí, dalece předčí jakákoliv očekávání. Drogy, sex a vzpoura se propojují v třaskavý koktejl, jenž přátelům změní životy.

V hlavních rolích vystupují Luna Blaise, Madison Pettis, Charlie Gillespie, Will Peltz, Greer Grammer a Hart Denton. Autory snímku jsou Michael Easterling a Jaala Ruffman. Na VOD novinka dorazí 29. srpna. Pusťte si trailer, koukněte na fotky.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 6

Deltopia: Nezastavitelná party se zvrhne v nepokoje | Fandíme filmu Deltopia: Nezastavitelná party se zvrhne v nepokoje | Fandíme filmu Deltopia: Nezastavitelná party se zvrhne v nepokoje | Fandíme filmu Deltopia: Nezastavitelná party se zvrhne v nepokoje | Fandíme filmu Deltopia: Nezastavitelná party se zvrhne v nepokoje | Fandíme filmu Deltopia: Nezastavitelná party se zvrhne v nepokoje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest