Argylle: Režisér Kingsmana chystá novou špionáž s narvaným obsazením

Argylle: Režisér Kingsmana chystá novou špionáž s narvaným obsazením | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Nová špionážní série Matthew Vaughna má úplně změnit celý žánr.

Režisér Matthew Vaughn dlouhodobě inklinuje ke špionážnímu žánru. Už jeho X-Men: První třída z roku 2011 mají silnou bondovskou inspiraci. A následně natočil tři díly série Kingsman. A ani napříště tajné agenty neopustí.

Už v srpnu začne natáčet svoji novinku Argylle, která má být dosud největším filmem jeho společnosti Marv Studios, pro níž dosud byly nejrozsáhlejšími projekty právě jednotliví Kingsmani. Snímek vychází z dosud nevydaného románu od Ellie Conway, jenž bude publikován v příštím roce. Počítá se s tím, že vznikne rovnou celá série filmů, minimálně o třech částech, v níž procestujeme celý svět. Scénář napsal Jason Fuchs (Wonder Woman).

O snímku zatím víme jen málo, ale obsazení je luxusní. Do hlavních rolí byli obsazeni Henry Cavill (Muž z oceli, Zaklínač), Sam Rockwell (Tři billboardy kousek za Ebbingem, Iron Man 2), Bryce Dallas Howard (Jurský svět), Bryan Cranston (Perníkový táta), Catherine O’Hara (Sám doma, Městečko Schitt's Creek), John Cena (Rychle a zběsile 9, Sebevražedný oddíl) a Samuel L. Jackson (Avengers, Pulp Fiction). Svůj herecký debut bude mít ve snímku zpěvačka Dua Lipa, která zároveň připraví pro soundtrack několik původních písní.

O čem film vlastně bude, zatím prakticky nevíme. Oficiální popis říká pouze tolik, že Argylle je nejlepší světový špion, který se zaplete do celosvětového dobrodružství. Sám Vaughn říká, že když si přečetl rozepsanou verzi románu Ellie Conway, tak na něj působil jako nejúžasnější a nejoriginálnější špionážní námět od dob bondovských románů Iana Fleminga z 50. let. Podle Vauhna Argylle změní špionážní žánr.

V minulosti se objevily nepotvrzené zprávy, podle kterých by hlavní hrdinkou měla být autorka špionážních románů se ztrátou paměti, která si postupně začíná uvědomovat, že je skutečnou agentkou. Postupně se jí vracejí její schopnosti a je rozhodnutá se pomstít svému bývalému zaměstnavateli, agentuře zvané Divize. Podle některých zdrojů není hlavní postavou žena, ale muž a podle dalších je celý tento uniklý popis naprosto mylný. Tak uvidíme, o čem nakonec snímek bude pojednávat, až jednou bude zveřejněna nějaká oficiální synopse.

Foto je ilustrační, Henry Cavill ve filmu Krycí jméno U.N.C.L.E.

Zdroje: Deadline, Slashfilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest