Confidential Informant: Mel Gibson vyšetřuje křivé policajty

Confidential Informant: Mel Gibson vyšetřuje křivé policajty | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
Trailer představuje novou kriminálku, kde Gibson zkoumá podezřelou aktivitu Dominica Purcella a Nicka Stahla.

Jestli jste někdy váhali nad tím, zda kariéra Mela Gibsona bude nebo nebude následovat smutného příkladu řady akčních kolegů z osmdesátek, tak teď už asi pochybovat nelze. V dohledné době sice bude vystupovat v seriálu The Continental, ze světa Johna Wicka, jinak jsou to ale už dobré tři roky od chvíle, kdy byl naposledy k vidění v tříáčkovém projektu. Od té doby zabředl výlučně do světa akčních a kriminálních video béček, které se čas od času nějakým omylem vyškrábou na průměrnou úroveň, ale stejně často jde o jednoznačné propadáky.

Novinka Confidential Informant (Důvěrný informátor), dříve známá zkrátka jako Informant, dělá na první pohled všechno proto, aby vyvolala dojem, že patří do druhé kategorie. Zveřejněný trailer je vyloženě hrozný. Zápletka je na první pohled tuctová, zároveň ale vykládaná zbytečně zamotaně, jako by filmaři nebyli schopní dopřát vyprávění jednoznačnou srozumitelnost. Ve vizuálním zpracování chybí naprosto cokoliv výrazného a tvůrci se to pokoušejí zakrýt otravným nadužíváním barevných filtrů, kamerových odlesků a nestandardních úhlů záběru. Aby se ještě víc zdůraznilo, že film sám o sobě neví kudy kam, většina replik se emocionálně ždímá, aniž by to mělo reálný důvod, a to všechno je přetaženo zcela nevhodnou, příliš dramatickou hudbou.

Film podle poslední synopse pojednává o dvou agentech z protidrogového, kteří v době, kdy ulice zaplavuje crack, hledají vraha policajta. Aby získali nějaké vodítko, zaplatí Moran a Thorton věčně zdrogovanému informátorovi. Jenže Moran potřebuje zajistit manželku a syna, a tak zatáhne informátora do smrtícího plánu. To přitáhne pozornost podezřívavého agenta z oddělení pro vnitřní záležitosti a vše směřuje k explozivnímu finále.

Vedle Gibsona v roli interního vyšetřovatele dvě ústřední role ztvárnili Dominic Purcell (Legendy zítřka, Útěk z vězení) a Nick Stahl (Terminátor 3, Živí mrtví). V roli Purcellovy manželky vystupuje Kate Bosworth (Superman se vrací). Režíruje béčkař Michael Oblowitiz. Termín uvedení je stanoven na 27. června.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 4

Confidential Informant: Mel Gibson vyšetřuje křivé policajty | Fandíme filmu Confidential Informant: Mel Gibson vyšetřuje křivé policajty | Fandíme filmu Confidential Informant: Mel Gibson vyšetřuje křivé policajty | Fandíme filmu Confidential Informant: Mel Gibson vyšetřuje křivé policajty | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest