Boneyard: Mel Gibson a 50 Cent vyšetřují společně vraždy

Boneyard: Mel Gibson a 50 Cent vyšetřují společně vraždy | Fandíme filmu
Saban Films
Zobrazit další 1 obrázek
Dva známí drsňáci nenechají jen tak případ jedenácti zavražděných žen.

Ani Mel Gibson ani 50 Cent už nejsou na vrcholu, ale vždycky když se výrazné tváře akčního filmu společně sejdou v jednom filmu, je to pro žánrové fanoušky zajímavé zpestření. Šíleného Maxe, Williama Wallace a Martina Riggse není třeba dál představovat. Hudebník 50 Cent se do hraní pustil až po přelomu letopočtu a příznivci akčních fláků si jej krom řady béček mohli užít v Plánu útěku, Dokonalé loupeži nebo seriálu Power. Už brzy se předvede v Expendables 4.

V thrilleru Boneyard (Hřbitov) hraje Gibson agenta FBI Petrovicka, který je nasazený na případ sériového vraha zodpovědného za nechvalně proslulé vraždy na hřbitově. Tam náčelník policie Carter (Jackson) našel pozůstatky jedenácti ženských obětí. Policie, protidrogové oddělené a FBI se nedokážou shodnout na správném postupu a propletená síť intrik dělá ze všech podezřelé.

Snímek údajně vychází ze skutečných událostí a už se točí. Režíruje Asif Akbar, který má na kontě samé podprůměrné snímky, tudíž by se případní zájemci o Boneyard měli připravit na to, že to ani tentokrát nemusí dopadnou veleslavně. Scénář napsali Vincent E. McDaniel, Hank Byrd a Koji Steven Sakai.

Titulní foto je ilustrační, Mel Gibson ve filmu Agent Game

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Boneyard: Mel Gibson a 50 Cent vyšetřují společně vraždy | Fandíme filmu Boneyard: Mel Gibson a 50 Cent vyšetřují společně vraždy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest