Sympathy for the Devil: Nicolas Cage nutí řidiče pod pohrůžkou násilí k poslušnosti

Sympathy for the Devil: Nicolas Cage nutí řidiče pod pohrůžkou násilí k poslušnosti | Fandíme filmu
RLJE Films
Zobrazit další 3 obrázky
Nebezpečná hra kočky s myší začíná. Nejspíš to bude pořádné psycho.

Jestli si někdo užívá role nejrůznějších podivínů, je to Nicolas Cage, alias mistr ďábelského smíchu. Další vypečenou příležitost Nic dostal ve snímku Sympathy for the Devil (zhruba „Pochopení pro Ďábla“ či „Náklonnost k Ďáblu“). V tom hraje tajuplného pasažéra, který nastoupí do auta cizího muže, namíří na něj zbraň a nutí jej, aby jej vozil, kam si zamane. Startuje nebezpečná hra kočky s myší, kde začne být brzy jasné, že nic není takové, jaké se na první pohled zdá.

Řidiče představuje Joel Kinnaman (Sebevražedný oddíl, seriál The Killing). Režíruje Yuval Adler (Tajemství v nás, seriál Odstřelovač), scénář napsal Luke Paradise. V psychologickém thrilleru prý až do úplného konce budeme hádat, jak se celá situace rozuzlí. Zhruba půlka filmu se točila ve virtuálním studiu, před obřími obrazovkami. Ty se mohly využívat pouze pro snadné zpracování scén z kabiny auta, ale stejně tak by mohlo jít o určitý signál, že vyprávění může sklouzávat postupně až k psychedelickým momentům.

Novinka bude v zámoří uvedena 28. července, u nás zatím termín premiéry ohlášený nebyl. Dole v galerii najdete první fotky.

Foto: RLJE Films

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Sympathy for the Devil: Nicolas Cage nutí řidiče pod pohrůžkou násilí k poslušnosti | Fandíme filmu Sympathy for the Devil: Nicolas Cage nutí řidiče pod pohrůžkou násilí k poslušnosti | Fandíme filmu Sympathy for the Devil: Nicolas Cage nutí řidiče pod pohrůžkou násilí k poslušnosti | Fandíme filmu Sympathy for the Devil: Nicolas Cage nutí řidiče pod pohrůžkou násilí k poslušnosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest