Vyproštění 2: Nový trailer odhalil utajeného hvězdného hosta

Vyproštění 2: Nový trailer odhalil utajeného hvězdného hosta | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Krom odhalení slavné tváře upoutávka nešetří akcí a výbuchy.

Pokud to vydržíte, počkejte si na pátek 16. června, kdy Vyproštění 2 bude uvedeno na Netflixu. Nepřijdete o překvapení. Jestli jste toho názoru, že jednotlivé perličky vám u akčního filmu zážitek nezkazí, směle pokračujte ve čtení a přehrajte si přiložené video.

To totiž odhalilo další hereckou hvězdu, která ve snímku nečekaně vystoupí. Už v dubnu se znenadání objevila zpráva, že krom Chrise Hemswortha v hlavní roli vystoupí ve snímku Olga Kurylenko. Jenže nekončíme. Nejnověji zveřejněný trailer ukázal další populární hereckou personu: V akčňáku režiséra Sama Hargravea vystupuje Idris Elba, jenž je divákům dobře známý jako Luther, jako Heimdall z Thora nebo Bloodsport ze Sebevražedného oddílu. Z ukázky není úplně zřejmé, koho hraje ve Vyproštění 2, ale klidně by mohlo jít o šéfa nějaké organizace, teoreticky tedy někoho, kdo stojí na vrcholu pyramidy nad hrdinou nebo nad jeho protivníky. Potenciálně by mohlo jít o postavu, která bude do budoucna důležitá pro různé spin-offy, které tvůrci plánují připravit.

Jinak je nová ukázka plná akce, která znovu vypadá hodně lákavě. Zbytečně se nestříhá, kamera kontinuálně prolétá komplexními scénami, kde se nám před očima odvíjí precizní choreografie. Takže už aby tu bylo 16. června! Dole v galerii na vás čekají nejnovější fotky.

Chris Hemsworth se vrací jako drsňák John Rake v akčním thrilleru Vyproštění 2 (Extraction 2). Poté, co sotva přežil události prvního filmu, dostává John další zakázku: Má za úkol osvobodit z věznice zadržovanou rodinu drsného gruzínského gangstera. Pro našince je atraktivní, že se velká část snímku točila v Krušných horách a na řadě dalších míst České republiky. Snímek opět režíruje Sam Hargrave, scénář znovu napsal Joe Russo, jenž je spolu s bratrem Anthonym také producentem filmu. V jedné z vedlejších rolí vystupuje Olga Kurylenko. Novinku uvidíme 16. června.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 6

Vyproštění 2: Nový trailer odhalil utajeného hvězdného hosta | Fandíme filmu Vyproštění 2: Nový trailer odhalil utajeného hvězdného hosta | Fandíme filmu Vyproštění 2: Nový trailer odhalil utajeného hvězdného hosta | Fandíme filmu Vyproštění 2: Nový trailer odhalil utajeného hvězdného hosta | Fandíme filmu Vyproštění 2: Nový trailer odhalil utajeného hvězdného hosta | Fandíme filmu Vyproštění 2: Nový trailer odhalil utajeného hvězdného hosta | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest