The Invite: Amy Adams a Paul Rudd jsou pozvaní na divoké orgie

The Invite: Amy Adams a Paul Rudd jsou pozvaní na divoké orgie | Fandíme filmu
Sony Pictures
Když nevíte, jak na partnerské neshody, pozvěte na drink chlípné sousedy.

Režisérská dvojice Jonathan Dayton - Valerie Faris natočila Malou Miss Sunshine, Ruby Sparks, Souboj pohlaví a nejnověji seriál Fleishman v průšvihu. Zkrátka jde o šikovné autory řízných vztahovek. Jednou takovou snad bude i jejich chystaná novinka The Invite (Pozvánka).

Hrdiny filmu jsou Joa a Angela, manželé, kteří po patnácti společných letech mají tak trochu krizi. Angela touží pro jednou zažít konverzaci, kdy si nebudou akorát vzájemně něco vyčítat, a tak pozve na drink hřmotné sousedy, ačkoliv je Joe příliš nemusí. Ten je z návštěvy je otrávený, ale zároveň je připravený na to, že Kayle a Shaneovi alespoň konečně vyčte jejich velmi hlasitý sex, který je z jejich bytu slyšet. Sousedi však Joovi a Angele až překvapivě sednou a brzy jim prozradí, že pořádají u sebe doma sexuální orgie. A mají pro ústřední pár připravenou pozvánku.

Angelu ztvární Amy Adams (Příchozí, Muž z oceli), Joa Paul Rudd (Ant-Man, Přátelé), Kaylu Tessa Thompson (Thor: Ragnarok, Creed). Představitel Shanea se ještě hledá. Scénář napsali Rashida Jones (Celeste a Jesse navždy, ale především komediální herečka z Kanclu či Odboru městské zeleně) a Will McCormack (Celeste a Jesse navždy, držitel Oscara za krátký animovaný film Mám vás ráda, ať se stane cokoli). Jejich úkolem bylo především přenést příběh do amerických reálií, The Invite vychází ze španělské komedie Sentimental z roku 2020, jež už dala vzniknout italskému a švýcarskému remaku.

Titulní foto je ilustrační, Amy Adams ve filmu Špinavý trik

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest