The End of Sex: Manželé řeší problémy v ložnici trojkou či návštěvou sex klubu

The End of Sex: Manželé řeší problémy v ložnici trojkou či návštěvou sex klubu | Fandíme filmu
Blue Fox Entertainment
Zobrazit dalších 5 obrázků
Vztahová komedie láká diváky na netradiční řešení zcela obyčejných partnerských potíží. Pusťte si trailer.

Ve filmech je sex nezřídka spojován s mládím. Dospívající lidé jej teprve objevují, patří mezi jejich hlavní cíle nebo se kvůli němu všechno komplikuje. Pakliže se sex objevuje v pozdějším věku, často to bývá ve spojitosti s mocenskými hrami nebo různými průšvihy. Pozorovat dva dospělé partnery, kteří už si spolu neužívají sex a snaží se společně přijít na to, jak to změnit, není tak docela typický obrázek.

Přesně to ale přináší indie komedie The End of Sex (Konec sexu). Jak předvádí upoutávka, manželský pár ve snímku tak moc řeší běžné starosti všedních dní, že v ložnici snad už ani vlastně neví, co tam lze krom spaní dělat. Když si jednoho dne dvojice uvědomí, že to tak je, stává se z konstantně odkládaného tématu rázem problém. Ten se manželé snaží vyřešit nemotornou trojkou nebo návštěvou sexklubu...kam bohužel shodou okolností chodí i táta/tchán.

Ústřední pár ztvárnili Emily Hampshire a Jonas Chernick. Dále hrají Gray Powell, Lily Gao a Melanie Scrofano. Film natočil indie režisér Sean Garrity. V USA bude snímek uvedený 28. dubna, takže nějakou dobu na to můžeme doufat v uvedení na VOD.

Podklady a foto: Blue Fox Entertainment

Galerie: 6

The End of Sex: Manželé řeší problémy v ložnici trojkou či návštěvou sex klubu | Fandíme filmu The End of Sex: Manželé řeší problémy v ložnici trojkou či návštěvou sex klubu | Fandíme filmu The End of Sex: Manželé řeší problémy v ložnici trojkou či návštěvou sex klubu | Fandíme filmu The End of Sex: Manželé řeší problémy v ložnici trojkou či návštěvou sex klubu | Fandíme filmu The End of Sex: Manželé řeší problémy v ložnici trojkou či návštěvou sex klubu | Fandíme filmu The End of Sex: Manželé řeší problémy v ložnici trojkou či návštěvou sex klubu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest