Thread: Na cestě je ještě jeden film z hororového světa Insidious

Thread: Na cestě je ještě jeden film z hororového světa Insidious | Fandíme filmu
FilmDistrict
Snaha rodičů přivést k životu zesnulé dítě má nedozírné následky.

Hororová série Insidious začala v roce 2010 a dosud v jejím rámci vznikly čtyři filmy. Aktuálně se chystá pátý, jenž bude uvedený už v červenci do kin. Čerstvě se objevila zpráva, že se chystá spin-off, nazvaný Thread: An Insidious Tale, tedy zhruba Nit: Příběh ze světa Insidious.

Pakliže je snímek označovaný jako spin-off, můžeme spekulovat, že se postavy budou střetávat se stejným nadpřirozeným světem, jako všechny dosavadní filmy, ale budou chybět dosavadní hlavní figury, tedy odbornice na nadpřirozeno Elise a rodina Lambertových. Konkrétně tedy Elise a Josh Lambert jsou dvě postavy, které se v nějaké podobě objevily ve všech dosavadních dílech. Představitelka Elise Lin Shaye je jediná herečka, která hrála ve všech dílech.

Thread vypráví příběh manželského páru, který přijde o malou dceru. Prostřednictvím kouzla se dvojice pokusí vrátit v čase a neštěstí zabránit, ale následky jsou strašlivé. Ústřední dvojici ztvární Kumail Nanjiani (Eternals, Pěkně blbě, Představujeme vám Chippendales!, Silicon Valley) a Mandy Moore (Tohle jsme my, 47 metrů). Film napsal a zrežíruje Jeremy Slater (Exorcista, Umbrella Academy, Moon Knight). Zatím nevíme, kdy se snímku dočkáme.

Titulní foto je ilustrační – první Insidious

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest