Našrot: Je tady další Pařba, tentokrát v mladším balení

Našrot: Je tady další Pařba, tentokrát v mladším balení | Fandíme filmu
Scenáristé Pařby ve Vegas zrežírují kalbu kluků, kteří slaví jedenadvacáté narozeniny. Pusťte si trailer.

Všichni si pamatujeme (nebo možná spíš nepamatujeme) na velkolepou oslavu naší dospělosti a jistě většina z nás zažila, jaký je to pocit jít po prokalené noci na zkoušku, do školy či do práce. Jeff Chang si všechno tohle prožije v nové komedii od tvůrců Pařby ve Vegas s názvem 21 and over (český název Našrot).

Snímek nejenže napsali scénáristé Pařby ve Vegas Jon Lucas a Scott Moore, kteří se vrhli také na režii. A věnují se tématu, které se jim již jednou vyplatilo. Jeff Chang byl vždycky pilný student a druhý den po jeho jednadvacátých narozeninách ho čeká důležitá zkouška na medicíně. Studijní plány mu ale překazí jeho dva nejlepší kámoši, kteří jej přesvědčí, že taková událost, jako je dosažení jeho plnoletosti, se musí oslavit. Takže zajdou na „jedno“ a všichni moc dobře víme, jak tohle dopadá. Rozjíždí se největší pařba Jeffova života plná alkoholu, kradených golfových vozíků, zbraní, odhalených těl a jednoho rozzuřeného bizona.

Obě ukázky mají slušnou dávku vtipu, ale bohužel ani tenhle film se neobejde bez jistých nechutností, jako jsou následky jízdy v opilosti na mechanickém býkovi. Některé momenty působí poněkud rozpačitě (třeba naštvané stádo žen) a doufejme, že film nebude příliš kopírovat Pařbu ve Vegas, jen v mladším provedení (meškání svatby nahrazuje meškání zkoušky a podobně).

V hlavní roli se nám představí Justin Chon, známý z Twilight ságy, Miles Teller, který již hrál v podobně laděném Projektu X, Skylar Astin a fanoušky J.J. Abramse jistě potěší role Changova otce, kterou si zahraje Francois Chau aneb starý známý vedoucí Dharma Initiative ze seriálu Ztraceni.

Slibné je určitě hodnocení R, ale zachrání to film, aby se neztratil v moři podobných teenagerovských komedií na téma „utržení ze řetězu“, jako jsou třeba již zmiňovaný Projekt X nebo série Pařeb? A jak si s režií poradí Jon Lucas a Scott Moore? Zjistíme to 14. března (v amerických kinech již 1. 3. 2013).

Našrot: 2 Trailery

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest