Diablo IV: Hraný trailer natočila režisérka Eternals od Marvelu

Diablo IV: Hraný trailer natočila režisérka Eternals od Marvelu | Fandíme filmu
Blizzard
Pusťte si nový trailer pro jednu z videoherních událostí letošního roku.

Diablo. Jestli jste o něm dosud neslyšeli, tak už se na tom asi momentálně nic nezmění. Naprostá většina z vás nicméně bude znát videoherní fenomén alespoň z doslechu. První díl vyšel v roce 1997 a zavedl hráče do fantasy světa říznutého hororem, kde jste procházeli se svým hrdinou podzemní kobky, kosili monstra ve velkém a snažili se ochránit lidi před démonickým zlem.

Na každé regulérní pokračování se čekalo roky, každé bylo kritizováno za to, že je to vlastně pořád to samé, ale zároveň, že „už to není ono“. Přesto se všechny díly prodávaly jako zběsilé, vznikly různé vedlejší hry a knihy i komiksy zasazené do fikčního světa zvaného Sanctuary.

Před třemi lety bylo oznámeno animované seriálové zpracování pro Netflix, toho jsme se však dosud nedočkali. Fanoušci tak můžou prozatím vzít zavděk alespoň aktuálním navázáním kontaktu s Hollywoodem. U příležitosti vydání videoherního Diabla IV, k němuž dojde už 6. června, byl zveřejněný nový filmový trailer, který společně natočili Kiku Ohe a Chloe Zhao, oscarová filmová režisérka známá širší veřejnosti také díky marvelovce Eternals. Takhle jejich spolupráce dopadla:

Podklady a foto: Blizzard

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest