Marvel: Víme konečně, koho bude hrát Vin Diesel?

Marvel: Víme konečně, koho bude hrát Vin Diesel? | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Po týdnech dohadů jsou tu další indicie a zákulisní informace o tom, jakou roli by si měl Diesel pro Marvel zahrát. AKTUALIZOVÁNO o rozhovor s Dieselem.

AKTUALIZACE: LA Times s Dieselem pohovořili o celé kauze, a i když herec nikdy vysloveně neřekl „ano, budu hrát Groota“ a na oficiální oznámení studia si ještě počkáme, z rozhovoru je poměrně jasně patrné, že Vin chodící strom opravdu ztvární. Diesel nejprve uvedl, že mu přijde zajímavé podstupovat neobvyklé a nečekané výzvy, a že si může hrát, co se mu zlíbí. Na otázku, proč poslal obrázek Groota na svůj Facebook, odpověděl, že má rád inspirativní obrázky, které se mu líbí, a že je rád tajuplný. Následně se ho redaktor optal, jak Diesel zapadne do filmu, když jsou Guardians podle všeho už z poloviny natočení. Na to herec opáčil, že je strašně zaneprázdněný, a že na půlroční natáčení by čas neměl, ale že si ho fanoušci ve světě Marvelu zkrátka žádají. Což by vysvětlovalo, proč by měl slavný herec přijmout zrovna menší roli Groota a také by to nepřímo mohlo potvrdit domněnku, že herec postavu pouze nadabuje a fyzicky se natáčení nezúčastní. 

PŮVODNÍ TEXT: Už hezkých pár dnů Vin Diesel pošťuchuje na Facebooku svoje fanoušky a naznačuje, že chystá nějakou spolupráci s Marvelem. Komiksové studio naopak dělá vše proto, aby jakékoliv zvěsti o Dieselově možné roli zamlžilo nebo rovnou popřelo. Fanoušci se tak napříč internety mohli akorát přít o tom, jestli by Vina raději viděli jako Thanose, Visiona nebo Luka Cage. Teď je snad konečně v celé věci definitivně jasno. Diesel už delší dobu naznačoval, že by jeho role měla být odtajněna koncem července, tedy v době, kdy se začali natáčet Guardians of the Galaxy, a tak se předpokládalo, že nějakou roli dostane Diesel právě tam.

Ani tehdy ani teď během Disneyho konference D23 (Marvel je součástí Disneyho) sice žádné oficiální prohlášení nepadlo, ale nakonec herec na svém Facebooku během víkendu nahrál jako úvodní fotku obrázek Groota, tedy postavy právě z Guardians of the Galaxy. Diesel úvodní fotku zase poměrně rychle změnil (že by na žádost Marvelu?), avšak zavedený insiderský server Deadline krátce na to přišel se zprávou, že podle zdrojů ve studiu Marvel s hercem opravdu jedná o roli Groota – tedy o dabingu (možná performance capturingu) živého stromu! Zajímavé je, že v komiksech toho postava zrovna moc nenamluví, ale je klidně možné, že se film bude od přílohy odklánět. Dole v galerii si filmového Groota můžete prohlédnout na třech různých concept artech.

Zdroje: Vin Diesel, Deadline

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Marvel: Víme konečně, koho bude hrát Vin Diesel? | Fandíme filmu Marvel: Víme konečně, koho bude hrát Vin Diesel? | Fandíme filmu Marvel: Víme konečně, koho bude hrát Vin Diesel? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest