Vin Diesel se dohodl s Marvelem

Vin Diesel se dohodl s Marvelem | Fandíme filmu
Vin Diesel neprozradil mnoho, ale něco přece. A co všechno přiveze Disney na D23, svůj osobní "Comic-Con"?

Vin Diesel toho při předváděčce Riddicka o ostatních projektech mnoho nenamluvil, avšak když přítomní posluchači dostali možnost klást herci dotazy, zazněla i otázka, která nutně zaznít musela – někdo se zeptal na Dieselovu spolupráci s Marvelem. Herec se ošíval jak mohl, prohlásil, že to je zrovna jedno z mála témat, o kterých nemůže prozradit vůbec nic, avšak nakonec se přeci jen odhodlal a řekl, že koncem měsíce máme čekat velkou novinu! Diesel tak prakticky potvrdil, že ať už si ho Marvel vybral do jakékoliv role, jednání zjevně dopadla dobře a herec se v nějaké marvelovce skutečně objeví! Ve starším článku najdete několik tipů na to, koho by si mohl zahrát.

Zvláštní je, že by měl Marvel/Disney přijít s prohlášením zrovna koncem měsíce. Momentálně probíhá Comic-Con, k ohlašování komiksových novinek ideální doba. 9.8. vypukne D23, velká předváděcí akce společnosti Disney (z hlediska informačního přívalu tedy jakýsi „Comic-Con pro disneyovky“). Koncem měsíce se neděje vůbec nic. Ale vyčkáme a necháme se překvapit. A co všechno vlastně Disney letos na D23 přiveze?

Disney slibuje projekci Letadel (spin-offu aut), novinky o pohádce Frozen a pixarovce The Good Dinosaur. Z hraných filmů se objeví Saving Mr. Banks, Tomorrowland,Thor The Dark World „a další“. Těžko říct, co se pod pojmem a další skrývá, avšak těžko uvěřit, že by Disney přivezl jen jednu marvelovku a ani slovíčko nepadlo o Star Wars.

Zdroje: CBM, D23

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest