Růžový panter: Do nové předělávky míří Eddie Murphy

Růžový panter: Do nové předělávky míří Eddie Murphy | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 1 obrázek
Čeká nás dosud netypické zpracování, kde ve filmu budou vystupovat jak lidský inspektor Clouseau, tak animovaný růžový panter.

Růžový panter (The Pink Panther) jako série hraných celovečerních komediálních detektivek odstartoval v 60. letech minulého století. Peter Sellers v ní ztvárnil nešikovného inspektora Clouseaua, jenž nadělá víc škody než užitku a své případy vyšetří spíš omylem než cíleně. V úvodních titulcích vystupovala kreslená postavička antropomorfního růžového pantera, jež prapůvodně odkazovala ke stejnojmennému velkému diamantu, co byl ukradený. Clouseau se vrátil v řadě dalších filmů, někdy dokonce i s novým hereckým představitelem. Zvířecí postavička dostala příležitost vystupovat hned v několika animovaných sériích.

V nově chystaném snímku se oba směry tak trochu spojí. Studio MGM (vlastněné Amazonem) chystá celovečerní hraný snímek s lidským detektivem Clouseauem, jehož bude doplňovat digitálně animovaná postava pantera. Máme očekávat kriminální buddy komedii, kde dva netradiční parťáci budou společně vyšetřovat případ.

Do role inspektora Clouseaua si studio vyhlédlo Eddieho Murphyho, zkušeného komediálního herce ze 48 hodin, Záměny, Cesty do Ameriky a samozřejmě Policajta v Beverly Hills. Po Sellersovi, Alanu Arkinovi a Stevenu Martinovi může být už čtvrtým hercem, jenž hranou podobu detektiva ztvární. Kdo by měl namluvit nebo rozpohybovat pantera zatím nevíme.

Režírovat má Jeff Fowler, jenž má s kombinováním herců s digitálními postavami rozsáhlé zkušenosti – je autorem celé trilogie Ježka Sonica. Scénář připravuje Chris Bremner. Projekt je zatím v rané fázi vývoje.

Foto: Peter Sellers jako inspektor Clouseau v sérii Růžový panter

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 2

Růžový panter: Do nové předělávky míří Eddie Murphy | Fandíme filmu Růžový panter: Do nové předělávky míří Eddie Murphy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest