God is a Bullet: V násilném thrilleru udělá otec z únosců fašírku

God is a Bullet: V násilném thrilleru udělá otec z únosců fašírku | Fandíme filmu
XYZ Films
Zobrazit dalších 8 obrázků
Satanistický kult unese dceru Nikolaje Coster-Waldaua, známého ze Hry o trůny. Ten se pořádně naštve. Pusťte si trailer.

Už několik let slýcháme o přípravách snímku God is a Bullet. Kde Nikolaj Coster-Waldau dostal příležitost ponořit se hodně hluboko do víru násilí. Ve filmu hraje otce, jemuž unesl dceru satanistický kult. Moc nevěří tomu, že by mu dokázala pomoci policie a sám se pokusí mezi uctívače temnoty proniknout.

Zveřejněný byl první trailer, jenž God is a Bullet vykresluje jako hodně nekompromisní podívanou. Děj je zasazený na špinavý, chudý venkov, kde už tak zdánlivě nemá nikdo příliš dobré vyhlídky. Do toho se pohybujeme v pololegálním prostředí, protože pouze tam se dá o satanistech cokoliv zjistit. Pohled na jejich rituální místa mrazí a ještě víc to, když se začne rozebírat (nebo alespoň naznačovat), co kult provádí. A jakmile pohár přeteče a hrdina se definitivně se Satanisty střetne, začíná brutální maso. Když v závěru dcera otce prosí, aby její únosce nešetřil, člověku se div nekroutí prsty u nohou. Brrr. Ale schválně si upoutávku pusťte sami a dejte vědět, jestli na vás také tak sálá ten intenzivní hnus, který satanisté v God is a Bullet šíří.

Oficiální synopse: Detektiv Bob Hightower (Nikolaj Coster-Waldau) najde svoji exmanželku zavražděnou a zjišťuje, že dceru unesl satanistický kult. Bob je frustrovaný z toho, jak zpackané je oficiální vyšetřování. Bob dává výpověď z policie, nechá se potetovat a vetře se do kultu, aby dostal charismatického vůdce kultu Cyruse (Karl Glusman). S jeho plánem u pomáhá jediná žena, které se z kultu podařilo uprchnout, Case Hardin (Maika Monroe). Bob se za pomoci „Převozníka“ (Jamie Foxx) noří do králičí nory, aby zachránil svou dceru a Case se pokusí vzít si zpátky kontrolu nad svým životem, o níž ji kult připravil.

Snímek napsal a zrežíroval Nick Cassavetes (Zápisník jedné lásky, Alpha Dog, John Q.). Knižní předlohu napsal Boston Teran. V USA bude snímek uvedený 23. června, lokální termín zatím neznáme. Dole pod trailerem najdete fotky.

Podklady a foto: XYZ Films

Galerie: 9

God is a Bullet: V násilném thrilleru udělá otec z únosců fašírku | Fandíme filmu God is a Bullet: V násilném thrilleru udělá otec z únosců fašírku | Fandíme filmu God is a Bullet: V násilném thrilleru udělá otec z únosců fašírku | Fandíme filmu God is a Bullet: V násilném thrilleru udělá otec z únosců fašírku | Fandíme filmu God is a Bullet: V násilném thrilleru udělá otec z únosců fašírku | Fandíme filmu God is a Bullet: V násilném thrilleru udělá otec z únosců fašírku | Fandíme filmu God is a Bullet: V násilném thrilleru udělá otec z únosců fašírku | Fandíme filmu God is a Bullet: V násilném thrilleru udělá otec z únosců fašírku | Fandíme filmu God is a Bullet: V násilném thrilleru udělá otec z únosců fašírku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest