Matka: V nové upoutávce Jennifer Lopez ukázala svůj akční trénink

Matka: V nové upoutávce Jennifer Lopez ukázala svůj akční trénink | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Už za týden Netflix uvede akční thriller, kde Lopez v roli zkušené zabijačky zachraňuje dceru.

Hodiny tikají. Tedy nikoliv ty biologické. Dceru hrdinka snímku nazvaného jednoduše Matka (The Mother) porodila už před lety. Aby ji neohrozila svou zabijáckou profesí, s těžkým srdcem se jí vzdala. Teď se musí vrátit zpátky do jejího života, protože nebezpečí ji stejně dostihlo. A čas odtikává do premiéry, která se kvapem blíží. Netflix uvede snímek už 12. května.

Ke sledování láká nová upoutávka, která jakožto krátký film o filmu představuje nejen záběry přímo ze snímku, ale také natáčení. Konkrétně přípravu na roli, jíž si musela projít Jennifer Lopez. Filmaři by si mohli odpustit propagační kecy o tom, že je Lopez jediná herečka na světě, kdo mohl roli ztvárnit, protože to je samozřejmě naprostý nesmysl. Na první pohled snímek vypadá jako poměrně standardní akční thriller, s jakým by si poradily desítky hollywoodských hvězd. O něco zajímavější je část, kde Jennifer předvádí samotný výcvik. Pokud nám video pouze nemaže med kolem huby, tak to vypadá, že zkušená tanečnice nijak neošidila ani nácvik akční choreografie a v roli elitní zabijačky by tedy mohla být náležitě uvěřitelná. Dole v galerii najdete nejnovější obrázky.

Jennifer Lopez ve snímku Matka hraje elitní zabijačku, která se kdysi dávno rozhodla vzdát svojí dcery, aby ji uchránila před nepřáteli, jaké si jako nájemní vrah uděláte. V současnosti však nepřátelé stejně dceru našli, a tak jí nezbývá nic jiného, než se přestat ukrývat, pokud chce dceru ochránit. Dále hrají Joseph Fiennes, Omari Hardwick, Gael Garcia Bernal, Paul Raci a Lucy Paez. Režíruje Niki Caro, která napsala scénář společně s Mishou Green. Netflix novinku uvede 12. května.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 5

Matka: V nové upoutávce Jennifer Lopez ukázala svůj akční trénink | Fandíme filmu Matka: V nové upoutávce Jennifer Lopez ukázala svůj akční trénink | Fandíme filmu Matka: V nové upoutávce Jennifer Lopez ukázala svůj akční trénink | Fandíme filmu Matka: V nové upoutávce Jennifer Lopez ukázala svůj akční trénink | Fandíme filmu Matka: V nové upoutávce Jennifer Lopez ukázala svůj akční trénink | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest