Influencer: Pózování na Instagram se změní v nervy drásající thriller – trailer

Influencer: Pózování na Instagram se změní v nervy drásající thriller – trailer | Fandíme filmu
Shudder
Zobrazit dalších 8 obrázků
Upoutávka představuje snímek o nudné královně sociálních sítí, kterou se pro samou nudu v Thajsku pustí do život ohrožujícího dobrodružství.

Nový thriller Influencer 26. května dorazí do online distribuce a nabízí první trailer. Snímek pojednává o životem znuděné mladé ženě, která na sociálních sítích prezentuje svůj dokonalý obraz, ačkoliv realita je výrazně fádnější. Její výlet do Thajska nabere větší grády, když se seznámí s tajuplnou vrstevnicí. Vrcholným cílem jejich společného cestování se stává opuštěný, kompletně odříznutý ostrov. Jak už to v thrillerech bývá, rozhodně nezůstane u pouhého obdivování přírodních krás.

Zveřejněný trailer je maličko dvousečnou zbraní. Anotace je trochu vágní a zdá se, že film bude stát hlavně na zpracování, budování atmosféry, práci s postavami a odhalování tajemství. To v synopsi autenticky neprodáte. Traileru to jde na druhou stranu možná až příliš dobře, když po chvíli nejde nemít pocit, zda náhodou upoutávka neodhaluje příliš. Je patrné, že minimálně jedna z žen neříká celou pravdu, možná má dokonce postranní úmysly. Trailer signalizuje příběh o rozostřování osobní identity, prezentování vnějšího obrazu a posedlosti idoly.

Pusťte si trailer, koukněte dolů do galerie na fotky. Ústřední dvě role ztvárnily Emily Tennant a Cassandra Naud. Dále hrají Sara Canning a Rory J. Saper. Snímek natočil Kurtis David Harder (Spirála).

Ustřední protagonistkou filmu je úspěšná influencerka Madison, která na Instagramu svým followerům tvrdí, že v Thajsku prožívá úžasné dobrodružství. Ve skutečnosti se nudí a cítí se osaměle. Měla do země letět s přítelem, který na poslední chvíli odřekl. Při svém bloumání narazí na tajuplnou cestovatelku CW, která jde do všeho po hlavě a slíbí jí, že jí ukáže ty nejúžasnější místa, která se budou na Instagramu vyjímat. Dvojice si užívá autentické zážitky s místními a probírá spolu, jak Madison sdílí online úplně všechno a CW naopak vůbec nic. Věci naberou nečekaný směr, když CW vezme Madison na nečekané místo – na opuštěný ostrov zcela odříznutý od zbytku světa.

Podklady a foto: Shudder

Galerie: 9

Influencer: Pózování na Instagram se změní v nervy drásající thriller – trailer | Fandíme filmu Influencer: Pózování na Instagram se změní v nervy drásající thriller – trailer | Fandíme filmu Influencer: Pózování na Instagram se změní v nervy drásající thriller – trailer | Fandíme filmu Influencer: Pózování na Instagram se změní v nervy drásající thriller – trailer | Fandíme filmu Influencer: Pózování na Instagram se změní v nervy drásající thriller – trailer | Fandíme filmu Influencer: Pózování na Instagram se změní v nervy drásající thriller – trailer | Fandíme filmu Influencer: Pózování na Instagram se změní v nervy drásající thriller – trailer | Fandíme filmu Influencer: Pózování na Instagram se změní v nervy drásající thriller – trailer | Fandíme filmu Influencer: Pózování na Instagram se změní v nervy drásající thriller – trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest