Insidious: Červené dveře – Hororová sága pokračuje, je tu trailer

Insidious: Červené dveře – Hororová sága pokračuje, je tu trailer | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit další 4 obrázky
Démoni z astrální sféry se vracejí, aby ještě jednou ničili život Patricka Wilsona a jeho rodiny.

Po dvou dílech z minulosti se hororová série Insidious vrací k postavám z prvních dvou filmů a současnosti. Pátý příspěvek do strašidelné série se jmenuje Insidious: Červené dveře (Insidious: The Red Door) a do našich kin bude uvedený 6. července. Teď je tu první trailer.

 

Ten zatím bohužel nenabídl nic, co by jakkoliv vybočovalo z řady. Takhle nějak si většina lidí představí trailer pro pátý díl hororové série. Tu a tam lekačka, trocha nechutného, tu a tam temný výtvarný prvek, občas odkaz na předchozí díly. Žádná velká snaha riskovat, žádné viditelné filmařské mistrovství.

To je možná daň za to, že už dávno nerežíruje původní autor James Wan, ani jeho zdatný nástupce Leigh Whannell, ale představitel hlavní role Patrick Wilson, pro něhož byl snímek režijním debutem. Scénář tentokrát podle Whannellova námětu napsal Scott Teems. Spolu s Wilsonem se vracejí Ty Simpkins a Rose Byrne v rolích jeho syna a manželky, Lin Shaye si znovu zopakovala úlohu bojovnice se záhrobím Elise (po svojí smrti se vrací jako záznam na videu). Dole pod trailerem najdete uveřejněné fotografie.

Děj nového filmu se odehrává deset let po událostech Insidious 2. Josh Lambert (Wilson) vyráží se svým synem Daltonem (Simpkins) na východ, aby jej odvezl na univerzitu. Daltonův vysokoškolský sen se mění v noční můru, když se potlačení démoni z jeho minulosti vracejí, aby je oba dva znovu pronásledovali.

Podklady a foto: Sony

Galerie: 5

Insidious: Červené dveře – Hororová sága pokračuje, je tu trailer | Fandíme filmu Insidious: Červené dveře – Hororová sága pokračuje, je tu trailer | Fandíme filmu Insidious: Červené dveře – Hororová sága pokračuje, je tu trailer | Fandíme filmu Insidious: Červené dveře – Hororová sága pokračuje, je tu trailer | Fandíme filmu Insidious: Červené dveře – Hororová sága pokračuje, je tu trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest