Talk to Me: Mumifikovaná ruka vás vtáhne do záhrobí

Talk to Me: Mumifikovaná ruka vás vtáhne do záhrobí | Fandíme filmu
A4
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si trailer nadpřirozeného hororu, kde „neškodný“ rituál z večírku pozve na svět prastaré zlo. Film má skvělé recenze.

Malé studio A24 má na výběr svojí nabídky vynikající čuch. Letos vyhrálo Oscara spolu se Všechno, všude, najednou a když už nenabízí vyloženě dobré filmy, tak vždy alespoň zajímavé. U hororů to platí taktéž, jak ostatně vypovídá dosavadní kinematografie – snímky jako Čarodějnice, Děsivé dědictví nebo Slunovrat patří k tomu nejzajímavějšímu, co v rámci žánru za poslední roky vzniklo. Takže kdykoliv A24 uvede další strašidelný biják, vyplatí se dávat pozor.

Novinka Talk to Me má navíc skvělé festivalové ohlasy. Kritici si pochvalují zábavný koncept, poutavý příběh, skvělé herce a vydařené praktické efekty. Dle oficiální synopse ve snímku skupina přátel zjistí, jak prostřednictvím mumifikované ruky vyvolávat duchy. Nějakou dobu jsou vzrušující zábavou posedlí, dokud jedna z dívek nezajde příliš daleko a nevypustí na svět nadpřirozené síly.

V traileru přesně tohle můžeme vidět a musí se nechat, že upoutávka budí přinejmenším zvědavost. Snímek jako svůj debut natočili Danny a Michael Philippouovi, podle Dannyho scénáře. V hlavních rolích vystupují Sophie Wilde, Miranda Otto, Alexandra Jensen, Otis Dhanji, Marcus Johnson a Joe Bird. V zámoří jde film do kin 28. července, u nás zatím premiéra oznámena nebyla. Dole pod trailerem najdete zveřejněný plakát a fotky.

Podklady a foto: A24

Galerie: 4

Talk to Me: Mumifikovaná ruka vás vtáhne do záhrobí | Fandíme filmu Talk to Me: Mumifikovaná ruka vás vtáhne do záhrobí | Fandíme filmu Talk to Me: Mumifikovaná ruka vás vtáhne do záhrobí | Fandíme filmu Talk to Me: Mumifikovaná ruka vás vtáhne do záhrobí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest