Compulsion: Řezník Neil Marshall chystá vražedný erotický thriller

Compulsion: Řezník Neil Marshall chystá vražedný erotický thriller | Fandíme filmu
MoviePass Films
Zobrazit další 1 obrázek
V novince přirovnávané k Základnímu instinktu či Osudové přitažlivosti vystupuje v hlavní roli Anna-Maria Sieklucka z 365 dní.

Režisér Neil Marshall je známý pro své drsné snímky. Na scénu pronikl díky hororům Psí vojáci a Pád do tmy. Následovaly postapokalyptický soudný den, historický Centurion nebo nový Hellboy. Naposledy se Marshall prezentoval nepříliš dobře přijatým akčním hororem The Lair, kde se vojáci v podzemním bunkru střetnou s monstry.

Neil už má ale připravený další projekt. Novinka se jmenuje Compulsion (Nutkání) a inspiruje se erotickými thrillery 80. a 90. let, jako jsou Základní instinkt, Osudová přitažlivost či Spolubydlící. Snímek se zaměří na propletený vztah dvou žen, které se na Maltě přichomýtnou k sérii strašlivých vražd.

Diana je okázalá a nelítostná zlodějka, kterou představuje Charlotte Kirk, Marhallova snoubenka a produkční partnerka. Dvojice už spolu natočila snímky The Reckoning a The Lair. Druhou ústřední dámou je Evie, zdánlivě nevinná mladá žena s temným tajemstvím a problematickou minulostí. Hraje ji Anna-Maria Sieklucka, známá hlavně z erotické trilogie 365 dní.

Dále hrají Zach McGowan (Prvních 100), Giulia Gorietti (Suburra), Cinzia Monreale (The Beyond) a Harvey Dean (Sea Dragon). Natáčení právě začíná, přímo na středomořské Maltě.

Titulní foto je ilustrační: Charlotte Kirk ve filmu The Reckoning

Zdroje: Anna-Maria Sieklucka, Deadline

Galerie: 2

Compulsion: Řezník Neil Marshall chystá vražedný erotický thriller | Fandíme filmu Compulsion: Řezník Neil Marshall chystá vražedný erotický thriller | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest