Joker 2: Na nových fotkách Lady Gaga tančí po ikonických schodech

Joker 2: Na nových fotkách Lady Gaga tančí po ikonických schodech | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Sledujeme souběžné natáčení snu a skutečnosti? Harley Quinn i Joker se prohánějí před kamerou ve svých mnohačetných podobách.

Natáčení Jokera: Folie à Deux pokračuje. Před časem se objevilo ještě pár fotek z natáčení scény před soudní budovou, kde Harley Quinn (Lady Gaga) líbá přihlížející ženu a tentokrát je v civilu, nikoliv v kostýmu.

Také se objevila nahrávka z dálky, kde je matně vidět a slyšet, jak Gaga natáčí jednu z muzikálových scén, jichž bychom se měli ve snímku dočkat. Ale moc toho slyšet a slyšet není.

Z místa se ale objevily také fotky, na nichž je toho vidět daleko víc. Opět jde o veřejnou lokalitu, kde si mohli přihlížející nafotit prakticky všechno, co se na místě odehrávalo. Nebavíme se o žádném jiném místě, než o starých známých schodech v Bronxu. Tam se natáčela nezaměnitelná scéna z prvního filmu, kde to Joker poprvé roztočí naplno. Teď se na místo vrací a není na to sám. Na schodiště přichází i Harley.

Na některých snímcích ji vidíme v civilu, jinde je plně nalíčená. Tentokrát má jiný kostým, než na fotkách od soudu. Zatímco tam měla ulíznuté vlasy a zářivě rudé sako, tady je v černém, vlasy má rozčepýřené a je silněji nalíčená. Jestli u soudu vypadala vzdorovitě a rázně, tady připomíná divoké zvíře nebo snad petardu, u níž si nemůžete být nikdy jistí, kdy exploduje.

Na schodech v některých momentech vystupuje společně s Jokerem (Joaquin Phoenix), konkrétně s Jokerem v zaprášeném obleku, což je vzezření, s jakým jsme jej viděli utíkat po ulici v momentě, kdy jej zdánlivě pronásledují další dva Jokeři.

A pozor, podobně jako se Harley objevila před soudem v kostýmu a v civilu, tak tady to platí také: Na některých fotografiích postava vystupuje v klaunských svršcích, jinde je oblečená civilně, skoro až nenápadně. Navíc bez líčení nebo účesu, který by přitahoval pozornost.

Co se tu vlastně děje? Bude se Harley pouze na některé místa vracet vícekrát? Anebo uvidíme rozdíl mezi skutečností a fantazií? Fantazírování (blouznění) by potenciálně mohlo vysvětlovat i to, proč se v honičce ulicí Joker objevuje hned třikrát. A „snové“ sekvence by jistě byly dobrou výmluvou také pro muzikálová vystoupení. Nicméně na rozluštění toho, jak do sebe nakonec všechno zapadne, si ještě počkáme.

Joker: Folie à deux podle nepotvrzených zvěstí má být muzikálem. Děj má být zasazený do prostředí ústavu Arkham, kde je Arthur Fleck zavřený. Zřejmě právě tam potká Harley Quinn, jež v komiksech vystupuje jako jeho doktorka, kterou Joker postupně manipuluje, týrá a má s ní pokřivený milostný vztah. Scénář filmu píše Todd Phillips, který pokračování zrežíruje, stejně jako první film. Joaquin Phoenix se vrací v hlavní roli. Harley Quinn hraje Lady Gaga, vrací se Zazie Beetz jako Sophie Dumond. Do nové role byli obsazení Brendan Gleeson, Catherine Keener, Harry Lawtey a Jacob Lofland. Podtitul snímku je medicínský termín, kterým se označuje „sdílenou psychózu“, tedy psychiatrický syndrom, při němž se bludy přenášejí z jednoho člověka na druhého. Datum premiéry je stanoveno na 3. října 2024.

Titulní foto je ilustrační, z prvního Jokera

Zdroje: Joaquin Phoenix Updates, Gaga Images, Lady Gaga Now

Galerie: 3

Joker 2: Na nových fotkách Lady Gaga tančí po ikonických schodech | Fandíme filmu Joker 2: Na nových fotkách Lady Gaga tančí po ikonických schodech | Fandíme filmu Joker 2: Na nových fotkách Lady Gaga tančí po ikonických schodech | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest